Ana Marija i Vlada bežali jedno od drugog na splavu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši verenici su se prvi put našli na istom mestu posle skandala (foto: Alo.rs)

Posle batina koje je dobila od tadašnjeg verenika Vladimira Stanojevića, Ana Marija Žujović je izbegavala skupove na kojima je postojala mogućnost da ga sretne. Međutim, došao je trenutak kada nisu mogli da izbegnu susret oči u oči.

U petak uveče njihov prijatelj pravio je žurku na poznatom prestoničkom splavu, povodom otvaranja letnje sezone, a bili su pozvani i fitnes instruktorka i voditelj.

Fitnes instruktorka je prva došla na otvaranje kluba i pozirala novinarima (foto: Alo.rs)

“Prvo je došla Ana Marija, a tek kasnije Vlada. Ne možete da verujete koliko je to bilo smešno. Vrteli su se po splavu, a prijatelji su im bukvalno označavali ‘vruće’ i ‘hladne’ zone. Ona je bila sa drugaricama, a on sa nekoliko prijatelja i nikako nisu želeli da ih fotografi uslikaju zajedno. On se njoj smučio otkada su raskinuli, kada je fizički nasrnuo na nju, i zato ne želi ni da ga vidi”, priča izvor koji se našao na licu mesta, a prenosi Alo i dodaje da je posle toga svako sa svojim društvom otišao, ali u isti klub.

Na drugom kraju splava bio je i voditelj sa grupom prijatelja (foto: Alo.rs)
Na drugom kraju splava bio je i voditelj sa grupom prijatelja (foto: Alo.rs)

“To je bila jedina diskoteka koja radi do jutra i potrefilo se da su i jedno i drugo otišli tamo. Ali tamo je već došlo do ‘prepucavanja’.”

“Prvo je Vlada naručio pesmu i dao bakšiš, a kada je instruktorka to videla, izvadila je još veću novčanicu i častila je muziku. Zatim su nastavili u krug da se takmiče ko će više da ‘okiti’ muziku. Zaista je bilo smešno”, dodaje izvor na kraju.

Inače, pored takmičenja ko ima više novca, Ana Marija je naručivala pesme čijim tekstom je ponižavala Stanojevića.

POSLEDNJE VESTI