Prati nas

Šokantno

Vlado Stanojević na poternici, a poručuje: Ne vraćam se u Srbiju!

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Iako krivični postupak, koji se vodi protiv voditelja Vlade Stanojevića zbog nasilja nad Ana Marijom Žujović, nije okončan, on je otišao u Nevadu, gde živi i radi već mesecima i ne planira da se vrati do leta sledeće godine, ali će mu možda planove pokvariti poternica koja je izdata za njim nakon što se nije pojavio na završnom ročištu.

“Nisam prijavio promenu adrese stanovanja sudu i zbog toga mi nije uručen poziv, ali to će sve biti regulisano u ponedeljak. Na suđenju je bio moj advokat i objasnio je da se nalazim u Americi i da ću sutra prijaviti novo prebivalište, tako da niko nema potrebe da brine, jer ću biti skinut sa poternice”, otkrio je Vlado za Alo. “Za sada sam ovde, započeo sam razne poslove i stvarno mi je lepo. Prija mi promena. Ne verujem da ću se vraćati u Srbiju. Doći ću da vidim majku i sestru, ali kada će to biti, ne znam.”

Stanojević ima i objašnjenje zbog čega mu je dopušteno da napusti zemlju, kao i zbog čega je uveren u to da će ga sud razrešiti krivice. “Ja sam izjavu policiji dao, presuda nije doneta, dotična je davala lažne iskaze… Da sam imao zabranu i da ne mogu da izađem iz zemlje, ja bih bio priveden još na aerodromu. Ne bi me pustili da otputujem u Ameriku.”

2 komentara

2 Comments

  1. Zabrinut

    06. 06. 2016. at 08:52

    Čime se bave nase javne licnosti kad odu u Ameriku? To mi nikad nije bilo jasno? Niko o tome ne prica. Ne aludiram na prostituciju, ali me samo zanima cime se bave. Pretpostaljam konobarisanje?

  2. Samantha

    06. 06. 2016. at 10:25

    @Zabrinut, slobodno aludiraj, prostitucija. Uloze ovde malo para u misice i odu preko, ipak lepo se zaradi biti žigolo u gay populaciji ;)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top