Prati nas

Extra

Topalko brani kćerki vezu sa Vladom Stanojevićem!

Biće kako on kaže (foto: Hello)

Biće kako on kaže (foto: Hello)

Pevač Milan Topalović – Topalko ne podržava  vezu između njegove kćerke Helene i voditelja Vladimira Stanojevića, optuženog za zlostavljanje supruge.

Naime, Milan je podržavao prijateljstvo između Helene i Vlade, ali nakon što je čuo navode medija da su njih dvoje u vezi, te se kasnije i uverio kada su na Instagramu osvanule njihove zajedničke fotografije tokom putovanja u Italiji, bio je veoma ljut.

Da li su oni, ipak, nesuđeni par? (foto: Damir Dervišagić)

Da li su oni, ipak, nesuđeni par? (foto: Damir Dervišagić)

“Topalko se veoma naljutio kada je saznao da Helena i Vlada uživaju u Italiji. Ona je njega obavestila da putuje ali sa drugaricanam a onda su se pojavile njihove slike sa putovanja. Milan je sačekao da se njegova kćerka vrati u Beograd, a onda je seo sa njom i razgovarali su. On joj je rekao da ne podržava tu vezu i zabranio joj da se viđa sa Stanojevićem. Njegovu mezimicu je naljutio tatin stav i ušli su u raspravu, ali je Topalkova zadnja reč, tako da Helena može da se ljuti koliko hoće. Čak je i Vladimir tvrdio da mu je Topalovićeva samo drugarica i da je on štiti od udvarača, a to je rekao da bi zavarao trag”, rekao je izvor dnevnog lista Alo!

I dok Topalko strogo zabranjuje kćerci viđanje sa popularnim licem televizije Pink, njegova supruga Vesna podržava ovu vezu, te je, kako navodi izvor, znala za njihov put u Rim.

“Njena mama je upućena u celu stvar i ona podržava njihovu vezu, ali Topalko ne želi da čuje za to. Kada Helena napuni 18 godina i bude svoj čovek, može da radi što hoće, zasad joj Milan ne dozvoljava”, kaže dobro obavešten izvor.

4 komentara

4 Comments

 1. Anonimus

  27. 04. 2015. at 18:32

  Spasavaj je Milane

 2. sandra

  27. 04. 2015. at 19:09

  Kasno Top na Kosovo stize..

 3. DacaBre

  27. 04. 2015. at 22:12

  Klinka od 17 godina i muskarac od 33 godina,koji je pretukao svoju bivsu devojku, su zajedno…Koliko umobolan mozes biti da budes u vezi sa devojcicom (ma koliko ona izgledala starije)…? Ako on sa njom ima neke zajednicke teme,nesto ozbiljno nije u redu sa njim (pored toga sto tuce zene)…

 4. ajeee

  28. 04. 2015. at 14:24

  zatrudneti nece sigurno jer opredeljenje, ali batina moze dobiti jer frustracije

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top