Tamara Đurić žestoko odgovorila na prozivke Jelene Maćić

Starleta i šminkerka se žestoko isprozivale (foto: Instagram/tamarastar89/Facebook/jelena.macic.1)

Jelena Maćić poznata je po svom britkom jeziku i tome da veoma oštro komentariše aktuelna dešavanja u našoj zemlji, te je tako na Facebooku danas potkačila i nekadašnju učesnicu Farme, Tamaru Đurić, koja se već mesec dana leči u bolnici nakon pucanja silikona u zadnjici.

Tamarino zdravstveno stanje tema je mnogih medija, i šminkera je na svom Facebooku objavila fotomontažu vesti o staleti objavljene pre nekoliko dana, a u kojoj se otkriva šta su to Tamari lekari strogo zabranili nakon operacije, uz komentar: „To su te vesti koje menjaju tok istorije“.

(foto: Facebook/jelena.macic.1)

Đurićeva joj je odmah žestoko uzvratila na svom Isntagramu, a u odgovoru, između ostalog, Maćićku nazvala ‘hodajućom lešinom‘ i ‘večitom udavačom sa ispalim četkicama’.

Njen odgovor pročitajte u nastavku.

https://www.instagram.com/p/BT9NvxEDuKF/

3 Responses

  1. Iako mi JM strasilo za plasenje dece, obicno uzrokuje osecaj mucnine, u ovom slucaju je apsolutno u pravu.

  2. Napisah nedavno da sumnjam da će se ova borba za život odraziti pozitivno na ličnost malene wonna be mafijašica. Potvrda stiže brze no što sam očekivala. One mogu da se vređaju do sutra ne marim, samo da podsetim devojke da se ubrizgavanje i punjenje stražnjica filerima ili vodenim ili sa pretađenim masnoćama (vlastitim ili tuđim) često završava komplikacijama, češće nego grudi. Lepota nije preča od zdravlja a retki u Srbiji imaju para za najskuplja punjenja i dr. (Brena, JK, Ceca, Džajićeve, Stojkovićka)Svako ubacivanje strane materije telu je početak borbe sa njim. Kako će te stariti sa tim? Zar stvarno ne vidite kako izgledaju žene Vani? Nigde usana i silikončina!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI