Prati nas

Život

Ovo su roditelji Tamare Đurić od kojih je krila operacije (VIDEO)

Tamara se oporavlja na VMA uz podršku roditelja (foto: Instagram.com/tamarastar89)

Tamara se oporavlja na VMA uz podršku roditelja (foto: Instagram.com/tamarastar89)

Tamara Đurić već skoro mesec dana prolazi kroz zdravstvenu dramu, a sve zbog loših silikona koje je na jednoj klinici ugradila u zadnjicu.

Nekadašnja učesnica Farme se uz stručan nadzor lekara VMA oporavlja polako, ali njeno zdravstveno stanje još uvek nije stabilno. Kroz ceo težak period uz Tamaru su i njeni roditelji koji su joj veliki oslonac u ovim trenucima. Međutim, starleta je ranije priznala da je od oca Predraga i majke Vesne često skrivala intervencije koje je imala na sebi te oni u početku nisu ni znali koliko je ozbiljan njen problem sa loše ugrađenim silikonima.

Tamarini otac, majka i sestra (foto: Screenshot)

Tamarini otac, majka i sestra (foto: Screenshot)

“Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog toga što sam mnogo smršala”, rekla je Tamara, a prenosi Pink.rs.

Tamarine roditelje javnost je upoznala 2015. godine kada je ona bila učensnica rijalitija Farma, a njeni najmiliji su joj tada poslali poruku podrške.

1 komentar

1 komentar

  1. nenad

    08. 05. 2017. at 22:03

    Palanka je ponosna vuhuuuu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top