Prati nas

Vesti

Tamari Đurić zabranili da uđe u Crnu Goru: Starleta se oglasila

Nakon što je Soraji zabranjeno da uđe u Srbiju, Tamari je zabranjeno da uđe u Crnu Goru

Nakon što je Soraja sa aerodroma u Beogradu momentalno deportovana u Crnu Goru i tom prilikom joj zabranili ulazak u našu zemlju, u sličnoj situaciji se našla i Tamara Đurić. Kako prenose domaći mediji, našoj starleti je zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Tamara navno više neće smeti da kroči u Crnoj Gori, jer tamošnje bezbednosne službe sumnjaju da je ona u kontaktu s odbeglim vođom jednog od najjačih klanova u Crnoj Gori. Tim povodm se oglasila sama starleta.

”Nisam u vezi ni sa kakvim kriminalcem. Za zabranu ulaska u Crnu Goru sam saznala iz medija i ako je istina mogu da se opuste. Evo neću ići da rametim njihov bezbedonosni sistem koji kako videsmo jako dobro funkcioniše, samo ja narušavam tu ravnotežu i blagostanje Crne Gore’’, izjavila je Tamara, pa dodala:

‘’Ovo je još jedna u nizu gluposti koje treba da zamajavaju narod koji treba da razmišlja dal je opasnija Tamara ili raketa ‘tomahavk’’’, rekla je za Alo.

3 komentara

3 Comments

 1. Origio

  04. 06. 2018. at 15:27

  Tamara je prosla bolje od Soraje, ona je ostala bez veceg trzista.

 2. Roxy

  04. 06. 2018. at 19:09

  @origio, kako to? Njih obe zive od zanata, ali se taj zanat najbolje placa na yahtama. Zive za leto i yahting turizam, slikice, yahtice, kes i slicno. Takve $podobe ne prolaze u inostranstvu gde i za takve postoje standardi. Ali u CG jos uvek imaju dobru prodju kod onih mucenika koji za bolje i nisu, kao nasi fudbaleri, sportisti u globalu, i neki ocvali tajkuncici, koji celo leto provode na yahtama.

 3. istina

  04. 06. 2018. at 19:44

  odvratna je. Soraja je kul osoba

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top