Vodimo vas na koncert Raula Midona!

Čovek koji, kako je objavio Njujork tajms, gitaru pretvara u orkestar, a svoj glas u hor, po prvi put dolazi u Srbiju 21. marta kako bi održao concert u klubu BitefArtCafe.

Raul Midon, američki kantautor, pevač i gitarista, iako slep od rođenja, proslavio se kombinacijom virtuoznog sviranja gitare, ritma i vokalne trube (zvuk trube proizvodi sopstvenim glasom i usnama).

Karijeru je započeo kao prateći vokal velikih zvezda, kao što su: Šakira, Alehandro Sans, Hulio Iglesias, Riki Martin i Hose Felisiano. Ipak, nakon završene turneje sa Šakirom, odlucuje da je vreme da započne solo karijeru. U zvezde ga je lansiralo gostovanje u emisiji Late Show with David Letterman, gde dobija ovacije publike koja je u neverici slušala njegov nastup. Često ga nazivaju i vanzemaljcem, jer je njegova izvedba zaista nestvarna i teška za opisati.

Tokom karije sarađivao je sa nekim od najvećih umetnika današnjice, što na albumima, što na živim nastupima: Stivi Vonder, Dzejson Mraz, India Arie, Markus Miler, Herbi Henkok, Pet Metini i Ričard Bona.

Koncert Raula Midona se smatra događajem koji muzičari i zaljubljenici u muziku ne smeju da propuste!

Gosti BitefArtCafe-a će imati jedinstvenu priliku da slušaju Raula u intimnoj atmosferi kluba, lice u lice sa ovim čudom muzike!

Karte u pretprodaji koštaju 1500 dinara, a mogu se kupiti svaki dan od 19- 22h u klubu BitefArtCafe.

———————————————————

Za naše najvernije čitaoce imamo lepo iznenađenje. Najbržih dvoje koji se jave na naš mejl (mail@tracara.com) dobiće po jednu kartu za ovaj nesvakidašnji događaj.

 

Na koncert idu Sanja K i Brankica J! Lep provod želimo!

Povezane vesti

Back to Top