Prati nas

Život

Voleli smo je kao Marisol: Erika Buenfil kroz suze o teškom životu vrednom sapunice

Bivši partner ostavio ju je kada mu je rekla da je trudna

Marisol je proslavila People en Espanol

Erika Buenfil postala je poznata širom sveta zahvaljujući ulogu cvećarke Marisol, koju je odigrala pre gotovo 22 godine.

Avanture zaljubljenice u cveće, koja je bila stidljiva zbog ogromnog ožiljka na licu, zaludela je čitav Balkan, a iako je Erika i danas u sapunicama, retko je gledamo na našim ekranima.

Gostujući u jednoj TV emisiji prošlog meseca, otkrila je da je njena života putanja bila posuta trnjem, a da ono što joj se dogodilo može da posluži i kao scenario za sapunicu.

Naime, Erika je pre 14 godina bila u kratkoj vezi sa sinom bivšeg meksičkog predsednika, Ernestom Zedillom Jr., iz koje je dobila sina Nicolasa de Jesusa, od milja zvanog Nico. Ernesto ju je ostavio dok je bila trudna i nikada nije upoznao sina. Erika je i do 2008. krila ko je otac njenog sina, ali su meksički mediji to saznali i objavili.

View this post on Instagram

#tbt. Love him. #loamo. Mi favorito. 👩‍👦

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Sada je prvi put javno progovorila o vezi s Ernestom, otkrivši da ju je ostavio te večeri kad mu je rekla da je trudna.

“Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije hteo da ima bebu”, rekla je glumica koja sina sama odgaja.

Erika je kroz suze rekla da je nekad zaista teško biti samohrana majka i da je njen sin upoznao svog oca, ali nemaju nikakav odnos.

Pre nekoliko godina, Erika je otkrila da je pred kraj trudnoće otputovala u rodni Monterej jer je želela da se porodi u blizini roditelja. Iako joj je majka umrla kad je Nico imao dve godine, Erika je uspela da balansira između vaspitanja sina i glume.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top