Voleli ste ove filmove i knjige: da li nam uskoro stižu nastavci?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nema osobe koja nije bila opčinjena ljubavi između Belle Edwarda i gotovo posvećeno pratila avanture vampira i mlade devojke u romanima Sumrak saga.

Zbog toga nas je sve obradovalo kada je ovog leta objavljena knjiga Midnight Sun, u kojoj je dobro poznata priča ispričana iz ugla Edwarda.

Na virtuelnoj promociji ove knjige, autorka Stephanie Meyers otkrila je da ovo nije kraj, već novi početak i da nas čeka još knjiga!

Saga se nastavlja, a Stephenie je rekla da trenutno radi na još dvije knjige. Napisala je jedno poglavlje i otprilike zna šta će se dalje dešavati.

Loša vest: ne očekujte ove knjige tako brzo. Iako radi na njima, Meyers je otkrila da sada želi da se posveti nečemu drugom, ali da će se Sumraku već vratiti.

Sem ovih detalja nije želela da otkrije ništa drugo, pa nas je ostavila sa hiljadu upitnika oko glave.

Sa druge strane, rediteljka filmova Catherine Hardwicke rekla je za Entertainment Tonight da bi bilo zanimljivo snimati opet.

„Robert je sada Batman a Kristen je u hiljadu drugih lepih projekata… ko zna šta bi se dogodilo,“ odgovorila je ona na pitanje kako bi izgledalo da Robert Pattinson i Kristen Stewart repriziraju role Edwarda i Belle.

POSLEDNJE VESTI