Svet besan jer OVA glumica glumi princezu Dajanu u novom filmu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U pripremi je novi film o pokojnoj princezi Dajani, a nju će u biografskom ostvarenju pod nazivom ‘Spenser’ glumiti Kristen Stewart.

Film će pratiti kritičnih tri dana početkom ’90-ih kada je Dajana odlučila da njen brak sa princom Charlsom više ne funkcioniše i da mora da se udalji od nametnutog puta da jednog dana postane kraljica.

2Svi smo odrasli, makar moja generacija, čitajući i prateći tu bajku,“rekao je reditelj filma Pablo Larin za Dedlajn i dodao:

„Obično princ pronađe svoju princezu, zaprosi je i ona postane njegova kraljica. To je prava bajka. Ali kada neko odluči da ne želi da postane kraljica, da joj je bolje samoj, to je ogromna odluka, prava naopaka bajka. Ja sam uvek bio iznenađen tom odlukom i razmišljao sam koliko je to teško moralo biti. A to će biti srž filma,“ objasnio je reditelj.

Ipak, čini se da svet nije dobro reagovao na ovu vest, pa je twitter prepun negativnih komentara na račun glumice.

„Pretpostavljam da i kamen može da odglumi više osećanja od nje,“ jedan je od komentara. „Stewart nema harizmu. Nema ničeg sličnog sa Dijanom,“ bio je jasan drugi. Neki su se složili da, uprkos tome što njih dve liče, ona ne treba da je glumi.

POSLEDNJE VESTI