Kristen Stewart i Robert Pattinson viđeni zajedno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kristen Stewart i Robert Pattinson raskinuli su pre pet godina nakon što je javnost saznala da je ona imala aferu s rediteljem Rupertom Sandersom

Međutim, poslednjih mesec dana se šuška da bi zvezde Sumrak sage mogle da ponovo pokušaju da budu zajedno, nakon što su viđeni nekoliko puta, piše Teen Star.

„Našli su se par puta i ne žele da se to zna, ali među njima definitivno ima još hemije. Njihovi prijatelji počeli su se da se pitaju postoji li šansa da se pomire“, otkrio je izvor.

Poslednji put viđeni su zajedno u subotu, na rođendanu Lily-Rose Depp. Snimljeni su ispred kluba, međutim nije poznato koliko su se družili na samoj zabavi.

Kristen je već duže vreme u vezi sa manekenkom Victoria’s Secreta Stellom Maxwell, a iako se pričalo da imaju problema u raju, cure su pre nedelju dana zajedno bile na Moschinovoj reviji.  Robert je krajem prošle godine raskinuo veridbu sa mladom pevačicom FKA Twigs, od kada je solo. 

Kristen i Robert su se upoznali na snimanju ‘Sumraka’ 2008. godine i ubrzo nakon toga su započeli vezu. Nakon nekoliko raskida i mirenja, konačno su se rastali 2013. nakon što ga je ona prevarila.

POSLEDNJE VESTI