Search
Close this search box.

Da li je ova Bugarka nova devojka Voyaga?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž, u poslednje vreme je veoma prisan sa bugarskom pevačicom.

U pitanju je Desislava Georgijeva Dimova, koja se u javnosti predstavlja pod umetničkim imenom Desita.

Portal Nova.rs. je u januaru prvi pisao kako su njih dvoje dosta bliski, te da se čuju preko video-poziva, što su i pokazali na svojim Instagram storijima.

Jedno drugom sve lajkuju na Instagramu, a ubrzo su fanovi počeli da ih spajaju pa je tako na Tiktoku izašao klip u kojem se tvrdi da je Desita nova Vojaževa devojka.

Bugarka je javno pohvalila i reperovu pesmu „Bela Hadid“, a Vojaž je prokomentarisao jedan njen post nakon čega su usledili brojni komentari bugarskih fanova, poput „Kradeš naše žene“.

Desislava u Beogradu

Inače, Desita ima 21 godinu i u Bugarskoj je veoma popularna. Započela je karijeru jako mlada, a do sada su se izdvojile pesme „Tvoje igre“ i „S.O.S.“.

Njen stil muzike dosta podseća na Vojažev, samo što je više prisutan folk zvuk.

Desitu na Instagramu prati preko 350 hiljada ljudi, a ona svojim seksepilnim izgledom mnoge ostavlja bez daha.

@dragana_26.8

#CapCut #capcut_edit #fypシ゚viral #zatebe #GenshinImpact34 #fyp #balkan #tiktokviral #balkantiktok #tiktokviralvideo #voyage #dessita #novo #ljubav #fürdich #viral #balkanfyp @Voyage @DESSITA

♬ London – Voyage & Elena

Podsetimo, reper je nedavno govorio o novoj devojci koja nije iz Srbije.

„Moja devojka je mnogo poznata, velika je zvezda, uopšte nije iz Srbije. Dosta lako održavam vezu na daljinu, uvek se nađemo u nekoj državi između. Ovo je idealno, nemam stres da moram uvek da budem tu prisutan“, izjavio je Vojaž za „Blic“.

Mihajlo je, po svemu sudeći, postao popularan u komšijskoj zemlji. U prilog tome govori činjenica da se još jedna Bugarka zagrejala za Srbina, a podjednako je zgodna kao Desita.

Naime, Gergana Kostova se na Instagramu predstavlja kao javna ličnost, a pred Novu godinu se nalazila u Beogradu, s obzirom da postavlja fotografije na kojima uživa u prestonici Srbije.

Ona je jedno vreme Vojaža držala na zaključanom ekranu a nedavno mu je u komentarima ispod objave napisala „Volim te“.

POSLEDNJE VESTI