Prati nas

Extra

Vratio se napadni novinar: Evo kako mu je odgovorila Anna Wintour

Anna se nije nimalo uzbudila zbog nastljivog novinara, već ga je samo zaobišla (foto: CAimages)

Anna se nije nimalo uzbudila zbog nastljivog novinara, već ga je samo zaobišla (foto: CAimages)

Posle odslužene zatvorke kazne i odrađenog društveno korisnog rada, izgleda da ukrajinski novinar Vitalii Sediuk nije izvukao nikakvu poruku iz svojih pređašnjih postupaka.

Juče je u Parizu pokušao da zaskoči nikog drugog do modnu ikonu Annu Wintour. Urednica časopisa Vogue je izlazila sa revije Chanela na Pariskoj nedelji mode kada se novinar stvorio pored nje, preskočivši zaštitnu ogradu. Sa mikrofonom u rukama on je pokušao da joj postavi pitanje, ali ga je Anna samo nonšalantno pogledala, prošla pored njga i nastavila da korača. U tom trenutku ga je obezbeđenje udaljilo da pločnika, dok se Wintourova odvezla automobilom ni ne pogledavši za nimalo zabavnim Sediukom, obučenim u odelo i sa providnom, crnom maramom od tila na glavi.

Vitalii Sediuk -Anna-Wintour-1 (2)

Vitalii nije uspeo da iznenadi urednicu Vogue-a koja ga je samo zaobišla dok ga nije odvelo obezbeđenje (foto: CAimages)

Vitalii je i ranije uspeo da se neslano našali sa mnogim poznatim ličnostima, između ostlih: Kim Kardashian, Americom Ferrerom, Leonardom Di Capriem, Bredley Copperom, a zbog napada na Brad Pitta na premijeri filma Grdana je i osuđen na zatvorsku kaznu od 30 dana.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

1 komentar

1 komentar

  1. Ana

    08. 10. 2015. at 03:07

    Cemu onda svo obezbedjenje kad on po ko zna koji put uspeva da se provuce?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top