Zabranjene uvredljive majice o Taylor Swift!

Majice sa uvredljivim natpisom brže-bolje su uklonjene nakon tirade Taylorinih vernih fanova
Majice sa uvredljivim natpisom brže-bolje su uklonjene nakon tirade Taylorinih vernih fanova

Ljudi iza američkog brenda Abercrombie & Fitch napravili su, reklo bi se, veliku grešku u koracima kada su odlučili da na tržište lansiraju liniju majica na kojima piše uvredljivi sadržaj na račun američke pop-kantri pevačice Taylor Swift!

U svim radnjama brenda Abercrombie & Fitch do skora je mogla da se kupi majica na kojoj je pisalo “#imam više momaka nego t. s” što je jasna aluzija na poznatu pevačicu Taylor Swift. I dok su nedavno imali sukobe sa potrošačima zbog toga što ne proizvode veće konfekcijske brojeve svojih artikala, ove nedelje Abercrombie & Fitch je udario u živac još jednoj ciljnoj grupi – tinejdžerima širom Sjedinjenih Američkih Država.

Naime, fanovi Taylor Swift su nakon ovog događaja pobesneli i putem sajta Change.org naterali ovaj brend da povuče  pomenutu majicu iz prodaje, potpisavši peticiju. Od sada, kada okrenete broj telefona PR službe brenda Abercrombie & Fitch, čujete sledeću glasovnu poruku:

Hvala Vam što zovete PR službu brenda Abercrombie & Fitch. Ako zovete u vezi sa majicom o Taylor Swift, znajte da ona više nije u prodaji.

Na Twitter nalogu ovog brenda, kojeg prati oko 400.000 ljudi, osvanuo je tvit o tome da je Taylor sjajna kao i njena muzika. Ipak, pitanje je da li će im Taylorini fanovi ikada oprostiti ovaj ispad!

 

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top