Search
Close this search box.

Zašto je propao prvi brak Meghan Markle

Foto: Printscreen Dugo iščekivani memoari o Meghan Markle i princu Harryju napokon su ugledali svetlost dana, a s njima su u javnost dospeli i još nepoznati detalji njihovog života.
Prvi brak Meghan Markle okončan je nakon što je bivša glumica postala poznata. Mnogi su iznenađeni informacijom o njenom životu pre nego što je postala deo britanske kraljevske porodice, odnosno o propalom braku sa američkim filmskim producentom Trevorom Englesonom. Sada je otkriven razlog kraha tog braka. Naime, autori ovih memoara tvrde da je taj odnos okončan jer je Trevor želeo da Meghan bude finansijski zavisna od njega. Kako otkrivaju autori, Engelsonu se nije svidelo to što je Markle postala slavna zahvaljujući ulozi u seriji „Suits“, te joj je slava udarila u glavu, kako je on smatrao. Prvi brak Tada 23-godišnja Meghan zaljubila se u Trevora nakon što ga je Holivud reporter stavio 2009. godine na listu top-35 producenata mlađih od 35 godina. Tada je njegova karijera bila u usponu. Iako su bili u vezi sedam godina, njihov brak je trajao samo dve godine, od 2011. do 2013. godine. Ljubav im je pukla nakon njene uloge u pomenutoj seriji.
„U doba dok su još bili samo u vezi, Meghan je svojim najbližim prijateljima otkrila kako je Trevor ne podržava u njenoj glumačkoj karijeri. Osećala je da mu se sviđa što je zavisna od njega i to je prava istina njihovog odnosa“, otkio je blizak prijatelj nekadašnje glumice, te dodao: „Trevor je bio dominantniji u vezi. Sviđalo mu se to što zarađuje, te jedino uz njega Megan može da stiče nova poznanstva u filmskoj industriji“.

POSLEDNJE VESTI