Search
Close this search box.

Meghan Markle otkrila detalje života u kraljevskoj porodici: Pomišljala sam na samoubistvo

https://www.youtube.com/watch?v=y7LJrh5UTr4&feature=emb_title Oprah With Meghan And Harry First Look | "Almost Unsurvivable" Credit: CBS/Youtube
Meghan Markle je u razgovoru sa slavnom američkom televizijskom voditeljkom Oprom Winfrey otkrila da je pomišljala na samoubistvo zbog agresivnog načina na koji su britanski mediji pisali o njoj i da kraljevska porodica nije dopustila da joj se pomogne.
To je bio prvi veliki televizijski intervju princa Harryja otkad su pre godinu dana doneli odluku da napuste Veliku Britaniju i svoje uloge u kraljevskoj porodici. „Jednostavno nisam više htela da živim. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne. Obratila sam se kraljevskoj porodici i rekla da moram negde da potražim psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osećala (…), rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za porodicu“, rekla je vojvotkinja od Saseksa u intervjuu koji je emitovan u nedelju uveče na CBS-u. Meghan Markle je u razgovoru rekla da nije rasplakala svoju jetrvu Kejt, vojvotkinju od Kembridža, pre svog venčanja s princem Harryjem, suprotno glasinama o tom incidentu o kojemu su se raspisali britanski tabloidi. „Dogodilo se upravo suprotno. Svi su u kraljevskoj porodici znali da to nije istina“, dodala je bivša američka glumica kojoj je 39 godina, rekavši da je to označilo početak „prave kampanje blaćenja“ i „prekretnicu“ u njenim odnosima s kraljevskom porodicom. Kejt se posle izvinila,“ rekla je Meghan Markle. Bivša glumica, koja je meleskinja, rekla je da su se članovi kraljevske porodice bili zabrinuli zbog boje kože njenog sina Arčija pre njegovog rođenja. “ „Nisu znali koliko će mu koža biti crna, šta će to značiti i na šta će ličiti“, rekla je. https://www.youtube.com/watch?v=jXz3VHIRruY&ab_channel=TODAY Takođe je kazala da je Bakingemska palata uskratila zaštitu detetu i da su članovi kraljevske porodice ocenili da Arči ne treba da dobije plemićki naslov, premda je to bio običaj. Harry je izrazio žaljenje što kraljevska porodica nije javno osudila rasističke komentare u delu britanskih medija. On je rekao da mu otac, princ Čarls nije pružio podršku u tim teškim trenucima, iako je „proživeo nešto slično i zna što je bol“. „Moraćemo da se još trudimo kako bismo popravili naše odnose, ali u isto vreme ću ga uvek voleti“, rekao je Harry. Princ Harry i Meghan Markle čekaju drugo dete, devojčicu, otkrili su u tom razgovoru. „Imati dečaka i devojčicu, možemo li želeti više?“, rekao je s oduševljenjem princ Harry koji se s Meghan venčao 2018. Venčali su se u tajnosti tri dana pre veličanstvene zvanične svečanosti koju su pratili milioni gledalaca širom sveta, priznala je Meghan u razgovoru. Meghan Markle je rekla da su razmenili bračne zavete pred nadbiskupom Kanterberija Džastinom Velbijem pre zvaničnog obreda 19. maja 2018. „Niko za to nije znao. Pozvali smo nadbiskupa i rekli mu: ‘Čujte, ova predstava je za svet, ali mi želimo da to bude samo između nas“, rekla je Meghan Markle u razgovoru s Oprom Winfri.

POSLEDNJE VESTI