Prati nas

Muzika

Zašto plače Marija Šerifović?

Bisere je lako, a ti školjku pokušaj zavoleti (foto: Instagram)

Bisere je lako, a ti školjku pokušaj zavoleti (foto: Instagram)

Marija Šerifović je na veoma upečatljiv način najavila novi singl Svoja i tvoja koji će biti obljavljen (slučajno ili namerno?) na petak 13.

Novi spot popularna pevačica najavljuje fotografijom na kojoj plače, a ono što je, takođe, zanimljivo je i otkriće da će ekranizacija nove numere biti poslednji deo trilogije koji se nastavlja na prethodna dva spota.

Prvi deo trilogije se odnosi na pesmu Pametna i luda koja je objavljena u julu prošle godine i predstavlja, za Mariju neobično, poigravanje sa elementima folk žanra, koje je prisutno i u pesmi Sama i nervozna, što nas dovodi do zaključka da nešto slično možemo da očekujemo i u singlu Svoja i tvoja. Ono što, takođe, ove pesme čini sličnima je vidiljivo i na prvi pogled, a to je sama kompozicija naslova.

Dok smo u spotu Pametna i luda imali priliku da zavirimo u stan koji Marija deli sa osobom kojoj su upućeni stihovi o suštini ljubavi, u nastavku, tj. spotu za Sama i nervozna, videli smo Šerifovićku kako potpuno slomljena hoda beogradskim ulicama sa misterioznim predmetom u ruci u kom, očigledno, nosi slike čiji sadržaj nismo uspeli da nazremo.

Ko zna, možda u petak otkrijemo od čega to Marija nije htela ni po koju cenu da se odvoji. Moramo da priznamo da našu maštu golica kakav će epilog imati ova priča budući da naslov ukazuje na srećan kraj, dok promo fotografija poručuje nešto sasvim drugo.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. aaa

  10. 05. 2016. at 22:34

  Pametna i luda nema narodnjačkih “fora”, ali sama i nervozna je otpjevana u narodnjačkom duhu!

 2. kleo

  11. 05. 2016. at 09:09

  zasto place? cula karleusu kako peva a capela. dobro da se nije isekla posle traume

 3. LOLZ

  11. 05. 2016. at 10:26

  Pametna i luda, sama i nervozna, svoja i tvoja. Przena i kuvana? :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top