Zašto volimo… Heidi Klum?

Uvek nasmejana Heidi

 

Uspešni supermodel, mama, popularno TV lice i još svašta nešto… Pročitajte samo neke od razloga zašto volimo Heidi Klum.

Ona je karijeru supermodela započela sasvim slučajno, a na samim počecima nebrojeno puta rečno joj je da je predebela za posao modela. Iako, priznaje da je zbog takvih kritika morala da smrša nekoliko kilograma, ponosno ističe da je i danas “model sa oblinama, a ne vešalica”.

Nakon nekoliko propalih veza i dva braka, Heidi nalazi sreću sa britanskim muzičarem Sealom. Ili nam se bar to tako činilo do nedavno, dok par nije okončao svoju vezu u aprilu ove godine nakon 7 godina braka. Ipak, raskid obavljaju dostojanstveno i u javnost ne iznose prljav veš, pa ni danas nije poznato šta je tačno razlog za razvod.

Pošto je jako ponosna na svoje nemačko poreklo, ne čudi činjenica što zna da jodluje. :)

Ona nije samo supermodel, oa je i superMAMA. Heidi ima četvoro dece, Leni(8) iz veze sa menadžerom Formule 1, Flaviom Briatoreom, a iz braka sa Sealom ima Henrya(6),  Johana(5) i Lolu(2). Uvek ističe da su joj deca na prvom mestu, a pomalo joj zavidimo što je svaki put nakon porođaja neverovatnom brzinom povratila svoju figuru.

Ona ima noge od 2 miliona dolara.

Uspešno se pokazala i kao voditelj modnog rijalitija Project Runway, koji je doživeo neverovatnu popularnost i prikazuje se čak devet sezona. Niko ne ostaje imun na njenu harizmu, šarm i duhovitost, koji dolaze do izražaja prilikom njene uloge domaćice šoua.

Manje poznata činjenica je da ona čak i slika, verovali ili ne. Neke njene slike predstavljene su u nekoliko specijalizovanih magazina, koji su posvećeni umetnosti.

Dakle, ova žena može sve! Zato je i volimo, a vi? :)

Heidi sa decom
Heidi i Seal
 foto: Wenn, People, BravoTV, LimeLife

Povezane vesti

Back to Top