Prati nas

Extra

Zavodi ga donjim vešom: Georgina Rodriguez progovorila o vezi sa Ronaldom

Lepotica Georgina Rodriguez već tri godine je u vezi sa slavnim fudbalerom Cristianom Ronaldom, a iako se ne oglašava često u medijima, sada je o vezi govorila za britanski tabloid The Sun.

Ova vatrena Špankinja priznaje kako nije lako biti u vezi s osobom poznatom kao Ronaldo, ali ništa ne bi menjala.

Kako priznaje u razgovoru za britanski tabloid The Sun, sa zvezdom kluba Juventus dogodila joj se ljubav na prvi pogled. Osim emocionalne povezanosti, Georgina smatra da je važno zadržati onu početnu strast u vezi pa zato uvek spava u donjem vešu.

“Ono što osećam prema Cristianu jače je od bilo čega i bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i u našoj vezi postoji obostrano divljenje, a zavođenje mi je jako bitno. Uvek spavam u seksi donjem rublju,” otkrila je ona.

Georgina i Ronaldo upoznali su se u radnji Gucci u kojoj je radila kao asistentkinja prodaje, a nešto kasnije sreli su se na događaju koji je ovaj brend organizovao.

“Na tom događanju smo pričali u opuštenoj atmosferi i van mog posla. Za mene kao i za njega to je bila ljubav na prvi pogled”, priznaje Georgina koja je pre godinu dana postala majka kćeri Alane Martine.

Fudbaler je otac i osmogodišnjeg sina Cristiana Juniora i dvogodišnjih blizanaca Eve i Matea koje je na svet donela surogat majka.

Nakon gubitka oca ranije ove godine, Georgina je priznala kako joj ‘najveći luksuz’ predstavlja zdravlje i da je bez njega ništa. Iako svoju vezu nisu zapečatili brakom, Georgina je svojevremeno u intervjuu istakla da bi volela da bude Cristianova supruga, ali da nisu vereni.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top