Prati nas

Vesti

Završen Musicology festival nastupom Dirty Loops

bg-40

Dobra muzika i atmosfera obeležili Musicology festival koji je počeo 24. jula na teniskim terenima Kalemegdana.

Bend Dirty Loops stigao je u nedelju u Srbiju oko jedan sat posle podneva, da bi na izlasku iz aviona saznali da su im tri klavijature izgubljene negde na minhenskom aerodromu. Klavijature nisu stigle do početka nastupa, međutim, brzim reagovanjem Musicolgy ekipe i saradnika, potrebne klavijature su ubrzo stigle na Kalemegdan, kako bi se održala tonska proba. Bend Vasila Hadžimanova izašao je na binu kako je bilo planirano, da bi u jednom trenutku počeo pljusak koji nije jenjavao. Bend i publika nisu odustajali. Međutim, svirka je bila prekinuta deset minuta pred kraj, zbog nevremena.

Sve je ukazivalo na to da će koncert Dirty Loops biti odložen za neku sledeću priliku. Ipak, kada su momci iz benda videli da publika ne odlazi i da ne odustaju od toga da ih čuju i nakon saznanja da su neki ljudi došli čak iz Bugarske i Turske, samo zbog njihovog koncerta, nije bilo nedoumice među Dirty Loops ekipom da li će izaći na binu.

Nezapamćen koncert, dogodio se upravo u tom trenutku, kada su najveći fanovi bukvalno istrčali iz natkrivenog VIP dela festivala gde su se krili od kiše i tako je deo publike slušao koncert iz kluba, a oni najvatreniji bili su u prvim redovima ispred bine i kako pesma kaže bukvalno “pevali na kiši”. Momci iz Dirty Loops su dali sve od sebe da ljudima koji su, uprkos katastrofalnom vremenu, ostali na terenima kako bi čuli ove muzičke genijalce, pruže šou kakav i zaslužuju. Histerija i oduševljenje koje je vladalo u publici moglo bi se uporediti onoj iz vremena Bitlsa. Momci su otsvirali obrade pop hitova koje su ih proslavile, ali i pesme sa albuma prvenca “Loopified” publici koja je činilo se, iako malobrojnija, bila glasnija nego predhodnih večeri.

Festival je zatvorio fenomenalni “Pookie”, koji je svojim di- džej setom stavio tačku na prvi Musicology festival kako dolikuje.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top