Završila se serija “Ubice mog oca” – ko je ubica, a ko ubijen?!

Serija koja pomerila granice domaće TV produkcije, Ubice mog ocadošla je do kraja prve sezone. Sinoć je emitovana poslednja epizoda koja je donela odgovore na mnoga pitanja, ali i postavila mnoga nova.

UPOZORENJE: Spoileri slede u nastavku!

Aleksandar Jakovljević dolazi na uviđaj kuma Koste, koji je upucan u pretposlednjoj epizodi, gde u kolima pronalizi drugi mobilni telefon, koji otkriva mnoge tajne. Telefon, u kom su bile fotografije na kojima se Kosta i Milica ljube Aleksandar je podmetnuo u stan Miličinog bivšeg dečka Dejana, teniskog trenera, kako bi ga ucenio da otkrije ubicu.

Iako je Aleksandar se vreme uveren da je ubica ministar Nikla Kovačević, fotograifje sa telefona otkrivaju šokantnu tajnu, te Mirka i Jakovljevića odvode pravo do ubice, Miličine majke Natalije, koja je zbog ljubomore usmrtila svoju ćerku. I onog trenutka kada je sve delovalo idilično i kada je Aleksandar zaprosio svoju najveću ljubav, forenzičarku Jelena, dolazi do pucnjave u omiljenom kafiću inpsektora Jakovljevića u kome Jelena biva ranjena…

Драматичних девет епизода иза нас. Погледајте шта се све догодило у досадашњем току серије. Финална, десета и последња епизода у првој сезони ће се емитовати у недељу 01. јануара тачно у 20 часова на РТС1. Видимо се крај малих екрана!

Posted by Ubice mog oca on Thursday, December 29, 2016

Druga sezona trebalo bi da se emituje naredne jeseni. Ekipa se priprema za početak snimanja, a publika će morati da bude strpljiva kako bi saznala sve tajne koje krije ova policijska ekipa.

Kako se vama dopao kraj prve sezone?

(izvor: Svet Plus)

Povezane vesti

Back to Top