Zbog virusa korona, obustavljeno snimanje „Riverdalea“, pomerena Coachella

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Snimanje novih epizoda serije Riverdale obustavljeno je do daljnjeg, nakon što je jedan od članova ekipe bio u kontaktu sa osobom koja je zaražena virusom korona.

„Obavešteni smo da je jedna od osoba koja radi na seriji, koja se snima u Vankuveru, bila u kontaktu koja je zaražena virusom korona,“ rekao je portparol produkcije Warner Bros.

Trenutno se proverava zdravstveno stanje zaposlenog, ali ne zna se da li je u pitanju neko od glumaca ili član ekipe.

„Radimo na tome da saznamo da li je osoba bila u kontaktu sa još nekim. Do tada, zbog predostrožnosti, obustavljamo snimanje serije Riverdale,“ stoji u saopštenju.

Nije poznato kako će ovo uticati na dalje emitovanje serije: naredna epizoda treba da bude emitovana 8. aprila, a još jedna je zakazana za 15. april.

Pomerena Coachella

I muzički festival Coachella, jedan od najvećih u svetu, koji je prvobitno bio zakazan za april ove godine, pomeren je za oktobar, naveli su organizatori u saopštenju.

“Zbog opasnosti od virusa COVID-19, primorani smo da odložimo festival. Zdravlje naših posetilaca i zaposelnih je na prvom mestu”, napisali su organizatori na društvenim mrežama.

Coachella će se održati od 9. do 11. oktobra i ponovo od 16. do 18. oktobra. Na festivalu nastupaju Frank Ocean, Travis Scott i Rage against the Machine, između ostalih.

POSLEDNJE VESTI