Search
Close this search box.

Šta kažu kladionice: Zejna ide na Eurosong, a evo kako se ostali kotiraju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ako je verovati kladionicama, Srbiju će na Pesmi Evrovizije ove godine predstavljati – Zejna, sa numerom Rumba.
Objavljene su kvote na domaćim kladionicama za predstojeće takmičenje za Pesmu za Evroviziju ’23 koje zvanično počinje sutra. Na prvom mestu, sa najmanjom kvotom ili najvećom šansom za pobedu, nalazi se Zejna. To zapravo znači, da ako bi se neko kladio da će Zejna pobediti, a ona zapravo i pobedi, onaj ko se kladio – dobiće najmanje para.

Prošle godine favorit Sara Jo

Ista situacija je prošle godine bila sa Sarom Jo i njenom pesmom „Muškarčina“. Sve do samog kraja, Sara Jo je važila za najvećeg favorita na prošlogodišnjem takmičenju, ali je Konstrakta odnela pobedu u finalu oduševivši Srbiju svojim upečatljivim i do tada neviđenim nastupom. Zejna - Rumba 2023
Posle Zejne i pesme „Rumba“, najviše šansi prema kladionicama imaju devojke iz novog sastava grupe „Hurricane“. Za njima idu Džipsi, sa pesmom „Greh“, potom „Ivona“, sa pesmom „U noćima“, pa Princ sa pesmom „Cvet sa Istoka“. Na devetom mestu, prema kladionicama, nalazi se Eegor sa pesmom „Starac dana“ – a to je mesto na kojem se prošle godine nalazila Konstrakta sa pesmom „In corpore sano“. Dobre ili loše kvote i pozicije na kladionicama ne znače nužno da već imamo pobednika ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu za Evroviziju.

Pesma za Evroviziju 2023 od sutra na televiziji

Takmičenje za Pesmu za Evroviziju ’23, odnosno, PZE’23 koje će se emitovati na Javnom servisu, počinje sutra, tačnije 1. marta. Drugo polufinalno veče biće održano 2. marta ove godine, a finale u subotu, 4. marta ove godine. Pogledajte ovde ko će biti voditeljski par.

POSLEDNJE VESTI