Zejna progovorila o ćerki: Niko nije hteo da se druži sa njom, same smo

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Pevačica Zejna Murkić našla se u žiži interesovanja tokom učešća na Pesmi za Evroviziju, a osudu javnosti izazvali su napadi na nju koji su joj upućeni na Tviteru i komentari koji su u negativnoj konotaciji isticali njenu romsku pripadnost. A toga je na žalost bilo i ranije, naročito kroz njeno detinjstvo.

Ipak pevačica je uspela da se izbori sa svim predrasudama i negativnim kometarima, a sudeći po svemu što se oko nje dešava naslućujemo da će ovo defnitivno biti njena godina.

„Postala sam ambasador UNHCR-a. To je prelepo i zaista mislim da neću tražiti ni od koga da me pripema za to već ću samo reći ono što iz srca osećam i mislim o ljudima, kulturama i celom svetu – otkrila jer pevačica tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda- Specijal“, pa dodala:

„Mi koji imamo talente moramo da platimo određene cene i da dokažemo sebi i drugima da si ti zaista taj. Onda kada dokažemo i dođeš do tog nekog trenutka i dobiješ šansu da pričaš o tome, prenosiš iskustvo i učiniš da se dese neke promene u društvu za decu i ljude to je toliko veliko kao i snaga muzike.“

Zejna je samohrana majka, a tokom gostovanja se pohavlila da sve obaveze uspeva da uskladi iako sama brine o svom detetu:

„Da, ja sam mama. Sve sam stigla, radila sam domaći pre emisije. Trudim se da sve ispoštujem, da odem u emisije, odgovorim na intervjue i da se posvetim detetu koje se ni po čemu ne razlikuje od druge dece. Nas dve živimo same i sve sama radim vezano za dete,“ prenosi Grand Online.

https://www.instagram.com/p/CqS4sVPIJ0T/

Pevačica je otkrila i da je tokom odrastanja prilično štitila ćerku koja je i sama imala neprijatna iskustva sa vršnjacima.

„Moja ćerka je povučena i jako je zaštićena. Naučila je da je svet lep i da su svi ljudi dobri. Onda kada dođeš u školu shvatiš da nije baš tako, pa se žalila zato što niko nije hteo da se druži sa njom. Onda sam joj rekla ljubavi izdrži još dva, tri meseca. Onda se desila Evrovizija i sve se promenilo. Ja sam znala da će moje učešće da promeni stvari, tako to ide.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI