Prati nas

Televizija

Žikina šarenica zvanično prešla na TV Pink

Otkrio da je prešao zbog novca.

Voditelj Žika Nikolić je danas potvrdio prelazak na ružičastu televiziju. Žika Šarenica je otkrio i detalje svog novog projekta koji bi uskoro trebalo da počne na novoj frekvenciji.

“Emisija će trajati tri sata, što je sat vremena više od one koja je emitovana na RTS. Menja se i scenografija u šouu, a ime ostaje isto”, poručio je Nikolić posle sastanka.

Upravo je ime bilo jedan od problema jer su sa RTS-a najavili da Nikolić nema pravo da ime ponese na drugu televiziju. Pomenuo je i razloge zbog kojih je otišao sa javnog servisa, gde mu ugovor traje do kraja februara.

“Sastao sam se sa Bujoševićem i prijalo mi je što me je direktor pozvao, vodili smo jedan veoma prijatan razgovor. Izrazio je želju da ostanem na RTS-u. Poštujem ih, to je moja kuća tri decenije unazad. Izvanredno smo sarađivali. Nisu mi ponudili veća novčana sredstva da ostanem na RTS-u, već bi sve isto bilo”, priznao je Nikolić. (Kurir)

4 komentara

4 Comments

 1. S

  20. 02. 2018. at 00:37

  Konačno je šund prešao gde mu je i mesto

 2. Isidora

  20. 02. 2018. at 00:44

  To ja htela da napisem :)))

 3. Jovica

  20. 02. 2018. at 16:05

  Od sad ga zovemo Žika Neymar XD… Šta radu pare …

 4. Olga Oklobdzija

  19. 06. 2018. at 05:51

  Zelili bi da ponovo pratimo vas program.Presli smo sa ROKU na NET TV PLUS i sad neznamo koji broj prenosi taj program Zivimo u Americi i molim ako neko moze da nas obavesti,Moj email je : srdjansbaba@live.com Unapred vam mnogo hvala,Olga Oklobdzija.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top