Search
Close this search box.

Žika Šarenica se izvinio ženama, pa uvredio homoseksualce

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako bi za nekoga ko ima emsiju na nacionalnoj frekvenciji trebalo više da povode računa o tome šta priča i kakve stavove iznosi, Živorad Nikolić je još jedanput uspeo da se zameri širokom auditorijumu i to, paradoksalno, izvinjavajući se za nepromišljenu, mizogenu izjavu.

„Ja sam pričao o Srbiji i tradiciji, a ne o Evropi. Možda bi bilo bolje da sam rekao da nađe drugaricu, pa da žive srećno u životu, to je sad moderno“, rekao je, između ostalog, Žika Šarenica za Blic pravdajući se za to što je kao jedini uspeh Ane Ivanović naveo to da se dobro udala.

I tako, osim stava da je jedina vrednost žene, ma koliko nagrada u životu osvojila i koliki uspeh postigla, to što se bogato udala, Žika bi govorio i o istopolnoj ljubavi i homoseksualnoj orijentisanosti deteta, sve to, pritom, sarkastično okarakterisavši kao moderno. 

Možda bi bilo pametno da se posavetuje sa nekim pre nego što sledeći put progovori jer će mu ponestaje grupacija koje bi sledeće mogao da uvredi, a od kojih država zahteva da uredno plaćaju pretplatu za televiziju na kojoj ovaj čovek ima veoma gledan termin. I sve to kako bi nas omalovažavao.

POSLEDNJE VESTI