Prati nas

Zvezde ‘Igre prestola’ oštro odgovaraju fanovima koji nisu zadovoljni poslednjom sezonom

Vesti

Zvezde ‘Igre prestola’ oštro odgovaraju fanovima koji nisu zadovoljni poslednjom sezonom

Poslednja sezona serije ‘Igre prestola’ nije ispunila očekivanja fanova

Iako smo godinama čekali ovaj trenutak, finale popularne serije Igre prestola je u mnogim fanovima izazvao bes zbog kraja koje se ne uklapa u njihova očekivanja. Zapravo, mnogi su čak i potpisali peticiju zahtevajući od HBO-a da ponovo snime osmu sezonu, što se ni malo nije svidelo zvezdama serije.

Među prvima se oglasila Sophie Turner, koja je na malom ekranu oživela lik Sanse Stark.

“Što se tiče svih ovih peticija, mislim da je to veliko nepoštovanje prema ekipi, piscima i stvarateljima koji su neumorno radili preko 10 godina, tj. 11 meseci za snimanje prošle sezone. Koliko je samo ljudi vredno radilo samo da bi ih drugi prozivali, jer nisu dobili ono što su očekivali da vide. Veliko nepoštovanje”, izjavila je ona u intervjuu.

Glumica  dodaje i da joj se jako sviđa kraj koji je Sansa dobila:

“Obožavam njen kraj. To je jedino mesto na kojem se ona zaista oseća sigurno. To je mesto kojim je ona najsposobnija da vlada. Ona bi bila poštena i voljena vladarka. Ovo je ono što je ona tražila čitavu seriju – da se vrati kući i da zaštiti dom. Na kraju je to i uradila”.

Njenoj kritici nezadovoljenim fanovima se pridružio i Kit Harington, tj. naš nesuđeni kralj Jon Snow, koji je javno poručio:

“Koji god kritičar da potroši pola sata pišući o ovoj sezoni i izloži svoje mišljenje o sebi, u mojoj glavi on može samo da ide u tri lepe. Zato što znam koliko sam rada uložio u ovo”.


2 komentara

2 Comments

  1. noname

    21. 05. 2019. at 22:29

    niko ne pljuje glumu i produkciju, sve je izvrsno sto se tice glume i produkcije i svega, ali prica nema veze s vezom. zato se i fanovi bune jer je blagi uzas. Al opet s druge strane te peticije su glupost jest sad ce bas sigurno opet da uloze milione u jos jedn u sezonu kkako da ne

  2. RT

    22. 05. 2019. at 16:18

    Sve kritike idu na račun pisaca scenarija, D&D. Gluma, produkcija, režija (ako izuzmemo šestu epizodu) su fantastične.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top