Zvezde serije ‘Korak napred’ ponovo na okupu

Serija se prikazivala od 2002. do 2005. (foto: Antena3)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Serija se prikazivala od 2002. do 2005. (foto: Antena3)

Španska serija Korak napred pratila je živote učenika i profesora jedne madridske škole scenskih umetnosti. Prikazivala se od 2002. do 2005. godine i postigla veliki uspeh i u Evropi i u zemljama Latinske Amerike.

Osim što su učili kako da plešu, pevaju i glume, učenici su odrastali i susretali se sa uspehom, gubitkom, ljubavnim problemima i polako shvatali da život umetnika nije nimalo lak.

Nakon završetka serije, glavni glumci nastavili su sa manje i više uspešnim karijerama, a nedavno su se na večeri okupili Beatriz Luengo (Lola), Mónica Cruz (Silvia), Miguel Ángel Muñoz (Rober), Natalia Millán (Adela) i reditelji Eduardo CasanovaJuanma Pachón.

Okupljanje 12 godina od završetka serije (foto: Instagram.com/miguelamunoz)

Miguel Angel, koji je nedavno pobedio u kulinarskoj emisiji Master Chef sa poznatim ličnostima, prvi je podelio fotografije na Instagramu. „Srećan sam što smo i posle 17 godina saučesnici i smejemo se kao i tada…Sjana večera i predivno veče. Divim vam se svima i zahvalan sam što sam vas upoznao“, napisao je on pored fotke sa glumicama i rediteljima.

(foto: Instagram.com/monicacruzoficia)
(foto: Instagram.com/monicacruzoficia)

I Monica Cruz je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija druženja sa kolegama iz serije. Sa ovog okupljanja izostao je Pablo Puyol (Pedro), koji je trenutno u Meksiku gde glumi u mjuziklu Mentrias.

A photo posted by Pablo Puyol (@pablopuyol) on

On je, međutim, zajedno sa Beatris, Monicom i Miguel Angelom pre dva meseca bio gost u jednoj emisiji gde su se zajedno prisetili kako su kao mladi glumci postigli veliki uspeh sa serijom Un paso adelante.

POSLEDNJE VESTI