Prati nas

Ako ste voleli Ubice mog oca, morate da gledate novu regionalnu seriju Uspeh

Vesti

Ako ste voleli Ubice mog oca, morate da gledate novu regionalnu seriju Uspeh

Uliks Fehmiu HBO

Ako ste obožavatelji krimi žanra i napetih priča, onda odmah morate da pogledate novu regionalnu seriju Uspeh, koju je prvi put u našem regionu producirao čuveni HBO.

Svih šest epizoda serije dostupno je sada na HBO GO striming usluzi, koju možete isprobati besplatno 30 dana!

Radnja serije smeštena je u moderni Zagreb i prati isprepletene priče četiri stranca, koji se na svoj način bore sa svakodnevicom života u gradu, a koje zauvek povezuje jedan nasilan događaj.

Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. Serija donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice.

Ovo je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Seriju je režirao oskarovac Danis Tanović, dok su u glavnim ulogama Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić.

I dok je svih šest epizoda serije “Uspeh” već sada dostupno na HBO GO-u, na HBO kanalu serija se emituje premijerno nedeljom od 20 časova.

Pored serije “Uspeh”, registracijom na HBO GO dobijate mesec dana besplatnog korišćenja usluge i pristup više od 5.000 sati najboljeg sadržaja među kojima su svetski poznate serije, blokbasteri, dokumentarci i crtaći za najmlađe.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top