Prati nas

Vesti

Amadeus bend donirao sendviče i vodu!

photo 1

Tokom humanitarne akcije u Ubu, momci iz Amadeus benda i sami bili u životnoj opasnosti! Bujica vode onesposobila džip kojim su išli i podrla u unutrašnjost, ali srećom kamion sa 2.000 vekni hleba, 1000 sendviča i 500 litara vode koje su obezbedili kao pomoć stigao je do Uba, Šapca i Koceljeva bez oštećenja.

Tokom trajanja akcije momci iz benda su bili u kontaktu sa svojim prijateljima na Facebooku te ih i u dramatičnom trenutku kada je bujica pretila da ih potopi i odnese njihov automobil podsećali na neophodnost da svi pomognu koliko god mogu!

photo 4

Njih je spašavao bager, ali ih ova životna opasnost nije sprečila da nastave dalje. “Nema potrebe da se komentariše, ovo nije marketing već duša! Drži se Srbijo i nemoj da staješ sa pomaganjem ugroženima. Ovo je tek početak, kraj se ni ne nazire!” kratko je poručio frontmen ove grupe Aleksandar Stanimirović.

Tracara.com

4 komentara

4 Comments

 1. Lana

  18. 05. 2014. at 13:03

  BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

 2. Pingback: Amadeus bend donirao sendviče i vodu! | Vest dana

 3. Starship

  18. 05. 2014. at 19:53

  CECA DONIRALA 20.000e

 4. Directioner

  18. 05. 2014. at 20:25

  Oni stvarno imaju dobru dusu. Mislim da i oni koji ne vole vrstu muzike koju oni pjevaju vole njih zbog njihove neizmjerne velikodusnosti i humanosti. Tako treba!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top