Prati nas

Ariana Grande predstavila novi hit sa dečkom Mac Millerom

Hot!

Ariana Grande predstavila novi hit sa dečkom Mac Millerom

Ariana i njen dečko Mac Miller objavili su video za duetsku numeru 'My favourite part' (foto: Screenshot)

Ariana i njen dečko Mac Miller objavili su video za duetsku numeru ‘My favorite part’ (foto: Screenshot)

Duet Ariane Grande i Nicki Minaj Side to side poslednjih meseci nije silazio sa vrha top lista i do sada je pregledan preko pola milijarde puta na You Tubu, a mlada pevačica danas je objavila spot za duetsku numeru sa dečkom Mac Millerom, koja pretenduje da postane još veći hit.

Koliko god da su Ariana i Mac pokušali da sakriju svoju romansu, zbog novog spota My Favorite Part sve pada u vodu. Američki reper i producent je odavno predstavio svoj duet sa Arianom, a snimanje ovog spota im je sigurno jedno od najdražih, najromantičnijih i najlepših u životu, s obzirom na to da su i u stvarnosti ljubavni par. Tračevi i nagađanja o njihovoj vezi počeli su da kruže nakon zajedničke obrade njene najpopularnije pesme Into You.

U spotu My Favorite Part, Mac je strpljiv, zaljubljen, a Ariana devojka iz komšiluka. Ceo spot odiše romansom, čežnjom jedno za drugim dok pevaju slatke, romantične stihove.

Kako su svoju romansu iz stvarnog života preneli u video, pogledajte ovde.

 1 komentar

1 komentar

  1. w

    14/12/2016 at 1:24 am

    ne svidja mi se on nije dovoljno lep za arijanu a i peva kao da je pijan vise mi se svidja arijanina hemija sa niki u side to side

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top