Connect with us

Ava završila na psihijatriji?!
Vesti

Ava završila na psihijatriji?!

Šta li se Avi mota po glavi?

Ava Karabatić prošlog petka završila je u psihijatrijskog bolnici!

Iako su mnogi pomislili da su neki veći problemi u pitanju, te da je zadržana na posmatranju, učesnica Survivora je sve to demantovala.  “Imala sam problem s nesanicom posle ‘Survajvera’ i trebao mi je neki savet i poneka tabletica koja će me dovesti u red. To što su ljudi kod nas u petom veku i misle da si za ludnicu čim zatražiš savet psihijatra ili psihologa, ne bih da komentarišem. A i na kraju, opšte je poznato da sam jako luda, pa ova vest i ne bi trebalo da bude senzacija”, rekla je ona a prenosi Kurir.

Ipak, simpatična starleta otkrila je da njena nesanica nije povezana sa Vladom Vuksanovićem. “To ima veze s njim koliko ja imam veze sa smenom godišnjih doba”, bila je izričita Ava.

P.Ž./Tračara/Kurir
Foto: Dalmacija news

 

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. AnaYo

  19/06/2012 at 8:42 pm

  Glupost. . -.-

 2. Tamara

  19/06/2012 at 9:25 pm

  Gluposti

 3. tete

  19/06/2012 at 9:25 pm

  onaj komentar sa godisnjim dobima
  je totalno retardiran

 4. afellayswife.

  19/06/2012 at 9:58 pm

  Kako ne primjete da samo želi privući pažnju. Probiti se kroz estradu. Pa samom rečenicom ‘ opšte je poznato da sam jako luda, pa ova vest i ne bi trebalo da bude senzacija ‘ je to i dokazala. ;)

 5. Lady

  20/06/2012 at 9:56 am

  Al jedno je u pravu nije svako lud ko potrazi pomoc psihica ili psihologa to je sasvim zdrava i normalna stvar, kao odlazak kod lekara.

 6. ??

  21/06/2012 at 2:56 pm

  “Meni je užasno žao one dece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel’ idu u školu, kako se snalaze u okolini…ajme neću niti više misliti o tome.” ???

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top