in

Skandalozni detalji autobiografije Ave Karabatić: nevinost, zatvor, silovanja…


(foto:instagram.com/ava_karabatic_zadar/)
(foto:instagram.com/ava_karabatic_zadar/)

Bivša učesnica rijalitija Survivor Ava Karabatić oprobala se u mnogim profesijama u kojim je probala da se ostvari, a sada želi da okuša svoju sreću i kao književnica. Ona je napisala svoju prvu knjigu Ja nomad u kojoj, između ostalog, otkriva da je vodila ljubav u zatvorskoj ćeliji kao i da je zamalo bila žrtva silovanja.

„Avina prva knjiga će sve čitaoce ostaviti u šoku. Reč je o autobiografiji, u kojoj otkriva šokantne događaje iz svog privatnog života. Najintrigantniji delovi Avine knjige su oni u kojima priznaje da ju je jedan poznati sportista napastvovao na putu za Crnu Goru. Ona je dramatično opisala do detalja ovaj pokušaj silovanja, ali i seksualni čin sa zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji. Ava otkriva i zašto dve godine nije vodila ljubav, kada je i sa kim izgubila nevinost, kakva je sve razočarenja doživela u ljubavi, kao i to kako ju je misica na jednom izboru lepote dovela u ekstazu“, otkriva izvor blizak Karabatićevoj.

„Knjiga je veoma uzbudljiva, puna raznih intriga i skandala i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovom knjigom, koju je napisala za 75 dana, Karabatićeva želi da da primer drugima da se može uspeti, a da pri tome ostanete moralna i poštena osoba. Ava je presrećna što je njena knjiga ugledala svetlost dana, jer je tako zapušila usta nevernim Tomama koji nisu verovali da će uspeti da napiše i izda knjigu“, dodaje izvor za Alo.

(foto:instagram.com/ava_karabatic_zadar/)
(foto:instagram.com/ava_karabatic_zadar/)

Atraktivna Hrvatica je poručila da sve što je napisala u knjizi je iskreno i niko ne mora da sumnja u njenu autentičnost.

„Pišući ovu knjigu, držala sam se osnovnog principa – ništa ne slagati. Zaista ništa nisam slagala, možda sam samo neke stvari prećutala da bi knjigu mogli da čitaju i maloletnici. Knjigu uveliko promovišem, dobre su reakcije i verujem da ću brzo rasprodati prvi tiraž. U knjizi opisujem i najopasnije scene u mom životu. Jednom me je zamalo silovao jedan albanski sportista. Verovala sam da je ozbiljan čovek, kad ono mafijaš i manijak. Sekunde su me delile od silovanja i verovatno smrti. Danas sam zahvalna Crnogorcima koji su me tada spasili. Taj deo knjige sam napisala gotovo sa istim strahom koji sam tada doživela“, izjavila je starleta.

„A sa druge strane, sa jednim od najokorelijih kriminalaca na Balkanu sam imala potpuno drugačije iskustvo. On mi je slao božanstvena pisma iz zatvora i što je bio nežniji i romantičniji, ja sam se više ložila. Naterala sam ga da me prijavi kao devojku i posle tri meseca smo vodili ljubav u zatvoru, u sobi za goste. Joj, što je to bilo dobro, ali, nažalost, ta veza se nije nastavila. Njega je čekalo još 12 godina robije i sam mi je rekao da mi ne želi ukrasti mladost“, dodaje Ava otkrivajući najintrigantnije  detalje iz svoje autobiografije.

„Što se tiče gubljenja nevinosti, ne želim o tome javno da govorim, jer nije isto pisati i pričati. Reći ću vam samo da sam nevinost izgubila sa 16 godina, prvi partner je bio nežan, ostalo pročitajte u knjigi“, poručila je novopečena književnica, koja ovih dana vredno promoviše svoju knjigu u Hrvatskoj.