Search
Close this search box.

Uskoro počinje: Evo ko su učesnici u novoj sezoni ‘Farme’

Veterani rijalitija ulaze u novu sezonu ‘Farme’ (foto: Screenshot)

Nakon višemesečne pauze, osma sezona Farme, prema pisanju domaćih medija, počinje početkom marta, a ekipa ovog šoua biće uglavnom sastavljena od učesnika iz prethodnih sezona ovog i drugih rijaltija, koji su gledaocima bili najzanimljiviji.

U novoj sezoni ponovo će jedna od učesnica biti pevačica Zorica Marković, koja je bila čak u četiri Farme, a pored nje će biti i Zorica Marković Keva koja je već svima poznata po učešću na Farmi 7 i Velikom bratu, a takođe i po brojnim psovkama i kletvama. „Dosad smo razgovarali sa nekoliko potecijalnih učesnika, jer nismo bili sigurni u tačan datum početka emitovanja Farme. Planirano je bilo da počnemo u martu, ali ćemo u svoj prilici krenuti i ranije, možda već i krajem februara“, rekao je izvor blizak produkciji za Kurir.

Pored njih, na imanju u Lisovićima naćiće se i Maca Diskrecija, a poziv su dobili i Ava Karabatić, Vendi kao i Gastoz„Pričali smo s Macom i ona je blizu potpisivanja ugovora. Ide nam na ruku što je poslednjih dana aktuelna zbog priznanja da se prostituiše, pa ćemo tako u našem programu čuti i imena klijenata iz javnog života“, dodaje izvor.

(foto:screenshot)

„Sigurno ćemo uvesti i neke o takmičara iz prethodne sezone Pinkovih zvezda, jer je se to pokazalo kao dobro u prethodnoj Farmi. Vendi nam je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kad se šou zahukta i njen zadatak je da demaskira učesnike. Gastoz nam je rekao da mu je muzička karijera prioritet, ali da će dobro razmislilti o našoj ponudi, koja je veoma primamljiva“, objašnjava izvor Kurira i dodaje da je veoma moguće da se na imaju ponovo nađe Ljuba Pantović, koja će, kako je rekao izvor otkriti sve tajne ljubavnog trougla koji su navodno činili ona, njena ćerka Aleksandra Subotić i robijaš Aleksandar Čabarkapa’.

Poziv su dobili i bivši pobednik Farme Miloš Bojanić, kao i Saška Karan, a pregovori sa još nekoliko velikih zvezda su u toku.

Da li ćete gledati ovaj rijaliti kada počne sa emitovanjem?

POSLEDNJE VESTI