Connect with us

Ben Affleck priznao da je na rehabilitaciji


Extra

Ben Affleck priznao da je na rehabilitaciji

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: WENN)

(foto: WENN)

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Jennifer Garner odustala od razvoda braka, te da, iako se nisu pomirili, i dalje rade na tome da što bolje funkcionišu zajedno zbog dece, novi Facebook post Bena Afflecka je pružio još jedan mogući dokaz o pomirenju, ali je ujedno šokirao mnoge.

Naime, 44-glumac je priznao da se leči od alkoholizma. “Uspešno sam priveo kraju tretman za lečenje bolesti zavisnosti o alkoholu. To je problem koji sam imao u prošlosti i nešto sa čime ću nastaviti da se borim. Želim da živim život u potpunosti, bez ograničenja, i da budem najbolji otac svojoj deci. Želim da moja deca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada ti je potrebna, kao i da budem izvor snage i nadahnuća za sve one kojima je potrebna pomoć, ali se plaše da učine prvi korak.”

 

U nastavku posta Ben se zahvalio i Garnerovoj, od koje se rastao 2015. godine. “Srećan sam što mi pružaju ljubav porodica i prijatelji, uključujući i Jen, koja me je podržavala i brinula za našu decu dok sam bio na rehabilitaciji. Ovo je samo prvi u nizu mnogih koraka unapred koje ću napraviti na putu do oporavka.”

Podsetimo, Affleck je i ranije imao problema sa alkoholizmom, u kasnim 20-im, a očigledno je da se starim navikama vratio tokom najturbulentnijeg perioda u svom životu.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top