Prati nas

Beyonce i Jay Z obnovili venčane zavete i svetu pokazali svoje blizance

Extra

Beyonce i Jay Z obnovili venčane zavete i svetu pokazali svoje blizance

Supružnici priredili nastup za pamćenje u Kardifu

Slavni par ponovo na zajedničkoj turneji Eater LA

Dugoočekivana zajednička turneja Beyonce i Jay Z-ja je konačno počela nezaboravnim koncertom u Kardifu. Osim odličnog nastupa i svih svojih najvećih hitova, slavni par je publici poklonio i klipove i fotografije iz svog privatnog života.

Tokom ovog nastupa otkriveno je i da su pevač i reper nedavno ponovo obnovili venčane zavete. U kratkom filmu nazvanom ‘This is real love’, par je pokazao par privatnih videa, uključujući i onaj u kojem Beyonce u venčanici i Jay Z obučen u belom obnavljaju zavete pred decom i voljenima za 10-godišnjicu braka.


Na koncertu su prikazane i fotografije na kojima par u rukama drži blizance. Ove fotke su brzo obišle svet internetom, zbog pretpostavke da su bebe sa fotografija zapravo Sir i Rumi. Uz fotografije mogle su se pročitati i poruke ‘ljubav je univerzalna’ i ‘ljubav se nikad ne menja’. Međutim, nakon koncerta je potvrđeno da bebe sa tih fotografija nisu deca slavnog para. Ipak, publika je bila u mogućnosti da vidi do sada neviđene fotografije najmađih članova porodice, u drugim delovima ovog nezaboravnog preformansa.


1 komentar

1 komentar

  1. Mara

    07. 06. 2018. at 11:57

    A sto je najjace, to cak nisu ni pravi blizanci

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top