Prati nas

Bieber varao Selenu sa Rihannom?

Extra

Bieber varao Selenu sa Rihannom?

Da li je Rihanna zaista bila sa Justinom?

 

Iako Justin Bieber i Selena Gomez više nisu zajedno, bez obzira na komentare na početku njihove veze da će trajati samo par meseci, njih dvoje su uživali u skladnoj vezi pune 2 godine, što je veliki vremenski period za instant veze u Holivudu.

Tinejdžerske zvezde su se rastale i sad je svako krenuo svojim putem. Dosta se spekulisalo o devojci koja je navodno rasturila naizgled idiličnu vezu, o čijem identitetu vas je vaša Tračara detaljno informisala, a onda smo vam predstavili i momka za koga se pretpostavlja da je novi dečko Gomezove.

Novi trač koji kruži holivudskim kuloarima je da se Selena navodno poverila prijateljici da se Justin 2011. godine muvao sa jednom od trenutno najpopularnijih pevačica na planeti, Rihannom. Bieber i RiRi su zgrešili nakon što su u februaru 2011. godine zajedno otišli sa jedne košarkaške utakmice.

“Selena se osetila izdanom, kao da joj je neko zabio nož u leđa. To se desilo februara 2011. godine, kada su Justin i ona bili u vezi tek par meseci. Taj njegov postupak naveo je na razmišljanje o perspektivi njihove veze”, kaže izvor blizak Seleni, dodajući da ona sada, s ove distance, sumnja da su njen bivši dečko i 4 godine starija koleginica bili u kontaktu sve vreme njihove veze.

S druge strane, Rihanna sada otvoreno govori o pomirenju i vezi sa Chris Brownom, koji je svojevremeno brutalno pretukao. Kaže da je Brown dovoljno platio zbog onog što je uradio. Šta je još rekla o prirodi njihovog odnosa i ponovom pomirenju – pročitajte ovde!

F.Y./Tracara.com
Foto: Justjared.com

Loading...


51 komentara

51 Comments

  1. Ana

    17/07/2013 at 10:23 am

    Tracaro takve budalastine pises da je to bruka. Znaci toliko se smejem da je to nerealno. Justin prevario Selenu sa RIhhanom aoo sto sve necu cut.
    A ovi sto pisu da je peder i tako te stvari, a micite se budale jedne mogu da zamislim tek vas na sta vi licite. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top