Prati nas

Brad Pitt u jednogodišnjem celibatu

Extra

Brad Pitt u jednogodišnjem celibatu

Glumac kaže da je razvod kao smrt, zbog čega je odlučio da ode u celibat.

Juan Medina/File Photo

Brad Pitt nije lako podneo razvod od Angeline Jolie, o čemu govore njegove poslednje izjave koje su uzbudile svet.

Glumac je rastanak od slavne koleginice uporedio sa smrću, nakon čega se zakleo na jednogodišnji celibat kako bi izlečio svoje slomljeno srce. Vreme provodi u brizi za svoje zdravlje, a alkohol, koji je navodno bio i razlog za probleme u braku, izbacio je iz ishrane.

Prema izvorima bliskima glumcu, nakon što je čitav život proveo u vezama, Brad se sada koncentriše na sebe i čini stvari koje ranije nije mogao.

Koliko je ozbiljan sa celibatom potvrdio je i na zabavi nakon Oscara kada se slikao samo sa svojom menadžerkom, dok je ostale dame redom odbijao.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  11. 03. 2018. at 07:50

  On jeste dobar glumac ali ne bi bio tu gdje jeste da mu na tom putu nisu pomogle veze sa super popularnim glumicama. Nije on jedini lepotan u Holivudu niti bi ga izgled mogao održati tako lako sve ove godine. Učinio je sve da dobije uloge različitih profila, od komedija, trilera, horora, ratnih filmova, drama, romansa, nije se ukopavao u jedan žanr i on je nesumnjivo dokazao da je izvanredan glumac, ali je uz to postao i alkoholičar uz konstantno konzumiranje lakših droga. Zbog tih navika stradala je porodica sa šestero dece. Ogromna šteta je počinjena. Nije Angelina tek tako odlučila sa prekine svaku vezu sa njim, nije to odluka koja se donosi u trenutku ljutnje, i sud ju je podržao. Sad, kad je ušao u šestu deceniju svog života i kad nije više ni tako mlad i lep, jedino što mu je ostalo jeste da bude normalan čovek i da se konačno uklopi u društvo i profesiju koju je sam odabrao. Jer ako on po ulozi dobije nekoliko miliona, a vozač voza sto puta manje, na skali stresa vozač voza je izložen sto puta većem stresu nego ijedan holivudski glumac, pa ne dolazi na posao pijan i naduvan.

 2. alexa

  12. 03. 2018. at 14:01

  Celibat i Holivud ne idu zajedno. To sto nema zvanicno devojku ne znaci da mu 2,3 devojke svake noci ne greju krevet

 3. Mima

  12. 03. 2018. at 22:41

  Bravo @lulu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top