Search
Close this search box.

Ćerka želi da živi sa Bradom Pittom: Ne podnosi Angelinu?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt već godinama vode bitku oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, koja je nedavno svoj nastavak dobila na sudu.
Međutim, sve to loše utiče na 19-godišnjeg Madoxa, 16-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shilo i 12-godišnje blizance Noxa i Vivijen. Od svih njih, celu situaciju najteže podnosi Shilo, prvo zajedničko dete čuvenog bivšeg para, koja, piše “National Enquirer”, više ne može da podnese Angelinu. Naime, izvor blizak ovoj slavnoj, ali i kontroverznoj porodici otkrio je kako je devojčica očajna i moli oca da je spasi od majke i uzme kod sebe.
“Njihov gadan razvod najviše je uticao na Shilo. Oduvek je imala poseban odnos s Bradom, a sa Angelinom nikada. Preklinje Brada da joj dozvoli da živi s njim”, otkrio je izvor. “Angelina je zaokupljena razvodom i bitkom za starateljstvo, ali i promovisanjem svoje karijere. Zbog toga se ne bavi decom i ne pruža im utehu, pogotovo Bradovoj miljenici. Šajlo je navodno stalno na telefonu, šalje poruke Bradu preklinjući ga da je uzme kod sebe. Nije nemoguć scenario i da pobegne od kuće, samo da bi se sklonila od majke”, tvrdi isti izvor.

POSLEDNJE VESTI