Prati nas

Burak Özçivit napušta glumu zbog muzike

Vesti

Burak Özçivit napušta glumu zbog muzike

U tom slučaju možemo da ga očekujemo u Srbiji

Nedavno je otkriveno da će Burak Özçivit ponovo zaplivati u muzičke vode, pa se tako prema duet koji je snimio sa rumunskom pevačicom Innom. A ako sve krene po planu, fanovi će možda uskoro dobiti i ceo album, zbog čega će voljeni Bali-Beg onda prestati da se bavi glumom.

Naime, kako prenose turski mediji, Buraka već neko vreme ne ispunjava gluma. Zbog toga se nada da će njegov novi singl privući veliku pažnju publike i omogućiti mu lakšu transakciju iz glumačkog u muzički svet.

‘’Burak je gluma iscrpela. Jedva je dočekao kraj snimanja Beskrajne ljubavi. Filmove više voli od serija, ali ni oni mu ne predstavljaju nikakvo zaovoljstvo. Glumi jer mora da živi od nečega. Koliko god delovalo da je on taj koji postavlja uslove kad potpisuje ugovor s produkcijskim kućama, to nije baš tako. Istina, plaćen je više od mnogih kolega, ali to je i dalje daleko od cifre koju on, bar po svom mišjenju zaslužuje. Ako bi pesma koju snima sa Innom postala hit, on bi verovatno snimio album i organizovao turneju i to ne samo u Turskoj, već i u arapskim zemljama, ali i širom sveta na teritorijama gde su njegove serije gledane’’, izjavio je izvor blizak glumcu.

On dodaje i da se ova ideja naročito sviđa njegovoj supruzi, jer  je jako ljubomorna, pa je konstantno u strahu da će je prevariti sa nekom koleginicom sa kojom snima seriju, odnosno film.

‘’Kad je zaveo nju, bio je u vezi. Tako da nije nikakva tajna da voli da švrlja’’, rekao je izvor za kraj.

1 komentar

1 komentar

  1. Minaž

    09. 03. 2018. at 14:52

    Lep muškarac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top