Prati nas

Cameron Diaz u vezi sa Beniciom Del Torom?

Extra

Cameron Diaz u vezi sa Beniciom Del Torom?

Da li je prijateljstvo preraslo u nešto više?

Američka glumica Cameron Diaz je po pisanju stranih medija u vezi sa kolegom Beniciom Del Torom.

46-godišni glumac poreklom iz Portorika, Benicio Del Toro viđen je u društvu 5 godina mlađe Cameron Diaz. U subotu uveče njih dvoje uslikani su u Holivudu. Dvoje glumaca bili su zajedno na otvaranju jednog restorana. Kada su papaaci počeli da ih fotografišu Cameron je okrenula glavu na drugu stranu i lice prekrila mobilnim telefonom, dok je Benicio koračao par koraka iza nje pognute glave.

Glumac ima dvogodišnju ćerku sa Kimberly Stewart, a njih dvoje nisu nikada bili u braku. Cameron i Benicio su jako dugo prijatelji. Njihovo prijateljstvo datira od 1998. godine, kada su radili na filmu Fear And Loathing In Las Vegas. Možemo pomisliti da sada ponovo rade zajedno na nekom projektu, ali to nije slučaj ovoga puta. Deluju kao žele da sakriju nešto i da su postali više od prijatelja…

Da li je tako, ostaje da vidimo.

D. J. / Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. Maja

  01/10/2013 at 7:56 pm

  Zeli da zivi kao da je u 20-tim,a u stvari je u 40-tim… zbog toga mi se gadi…

 2. Maja

  01/10/2013 at 7:58 pm

  Kod nje se taj peropd,nekako protegao… Sto je za nekog period od 3-4 godine,kod nje traje 20 godina! I dalje zeli da menja partnere,nema s kim nije bila iz Hollywood-a…a uopste je ne interesuju druge vrednosti kao porodica i deca…Imam los ukus u ustima od nje!

 3. borg

  01/10/2013 at 8:36 pm

  pa kresnula je pola hollywood-a sad je parola; daj sta das

 4. ZaZarazna

  02/10/2013 at 10:02 am

  Žena živi život onako kako misli da je najbolje za nju. Lepa žena je uvek okružena mnogim muškarcima i ne znači da je sa svakim u vezi. “Vrednosti” kao što su porodica i deca, ne moraju obavezno biti vrednosti za svakoga. Mnogi koji imaju dacu zapravo ni ne misle da imaju neku vrednost, ali obavezno pričaju na sav glas kako imaju, jer, šta će selo reći. Deca se više ne vaspitaju, niti usmeravaju već dresiraju. Biti žena ne znači automatski biti majka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top