Glumica otkrila da je bila zavisna od botoksa: Nedostaje mi moje lice

Foto: Screenshot Glumica Cameron Diaz pokajala se što je u prošlosti koristila botoks, otkrivši da joj je on u potpinosti izobličio lice.
„Kožu sam uništila lošom ishranom. U mladosti sam često znala da kasno uveče naruči,mnajveći hamburger i flašu gaziranog pića,“ počela je Diaz svoju ispovest. „Zbog mršavosti sam mogla da jedem sve, ali moja koža to baš nije dobro podnosila. Bila je u prilično lošem stanju. Zbog toga sam odlučila da počnem sa botoksom,“ nastavila je.
Ovako je izgledala nakon botoksa
„Samo dva odlaska na tretman bila su dovoljna da postanem zavisna od njega. Ubijalo me to. Ne znam koliko sam ga puta ubrizgala, ali znam da je to bilo puno više nego što je trebalo,“ otkrila je Cameron. „Botoks mi je promenio lice na čudan način, da sam pomislila – ne, ne želim to, radije bih da gledam svoje lice kako stari, nego lice koje ne pripada meni“ ispričala je Diaz i istakla da zna da joj je to bila najveća greška u životu.
U mladosti (Screenshot)
Cameron, koja se pre nekoliko godina povukal iz glume, dodala je da joj nedostaje lice koje je imala u dvadesetima, ali i da zbog botoksa jedno vrijeme nije mogla da pomera jagodice.

POSLEDNJE VESTI