Cameron Diaz iskreno o braku i karijeri: Zašto sam napustila Holivud?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poslednjih par godina Cameron Diaz bila je odsutna iz Holivuda, ali izgleda da će se to uskoro promeniti.

Glumica je u subotu na Goop samitu o zdravlju bila gošča svoje dobre prijateljice Gwyneth Paltrow i sa Nicole Richie, Tory Burch i Mirandom Kerra podržala koleginicu i njen sajt posvećen zdravom životu.

Iako nije najavila nove projekte tokom ove godine, 44-godišnja Cameron je činjenicu da je poslednji film Annie snimila još 2014. godine objasnila rečima: „Tada sam pomislila: ‘Više sebi ne mogu reći ko sam’. I sa tim je teško suočiti se. Morala sam da opet sebe učinim celom“, prizala je okupljenim na samitu zvezda Maske.

Diazova poslednjih godina uživa u braku sa muzičarem Benji Maddenom, a na Gwynethino pitanje zašto je toliko dugo čekala da udajom, Cameron je odgovorila: „Mislim da je odgovor da jednostavno nisam upoznala svog supruga. Imala sam momke ranije. A zaista je, zaista velika razlika između dečka i muža. A ja imam supruga koji je moj partner u životu i svemu. A mi smo potpuno dve različite osobe. Ali delimo iste vrednosti, tako da smo po tome veoma slični. I čudni smo po pitanju jedno drugog“, objasnila je glumica.

Otkrila je i zašto je uz supruga neizmerno srećna. „Nas žene često posmatraju kao objekat. Moj muž je nekako ljubazno uspeo da mi pokaže da nije stvar u tome da budete deo veze, već da budete jednaki. To nikada pre nisam iskusila. Nisam bila voljena na taj način. Ja njega posmatrama svakodnevno i on me ispiriše, jer se toliko trudi. Veoma sam srećna“, rekla je Cameron na kraju.

POSLEDNJE VESTI