Prati nas

Darko unajmio ozezbeđenje da 24 sata čuva Anu i ćerku

Vesti

Darko unajmio ozezbeđenje da 24 sata čuva Anu i ćerku

Pevač se plaši za sigurnost svojih najmilijih

Darko Lazić nedavno je napadnut zbog navodnog duga od 50.000 evra, zbog čega je u strahu za svoj život, ali i živote najmilijih. Slavni pevač je tim povodom unajmio obezbeđenje kako bi zaštitio ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević.

”Darko je baš uplašen. Sve je prijavljeno policiji, ali i Darko i Miljan tvrde da nisu videli lica napadača jer su svi bili u crnom i imali su kačkete. Kada je davao izjavu, rekao je da se boji za sebe i za porodicu, jer su mu otvoreno pretili. Zatražio je policijsku zaštitu, ali je nije dobio, pa je rešio da unajmi momke za lično obezbeđenje”, izjavio je izvor blizak pevaču, koji je otkrio da je on odmah angažovao dva momka koji će čuvati kuću u Brestaču. Ćerku je poslao kod majke u Crnu Goru, a sa Anom se dogovorio da će po povratku i one dobiti obezbeđenje koje će ih stalno čuvati.

”Ana se prvo nije složila sa tim, a onda je nakon pola sata koliko je vodila telefonski razgovor sa Drakom shvatila da je tako najbolje dok se ne nađu napadači. I ona je sada uplašena zbog ćerke. Moguće da su Darku pretili da će mu napasti porodicu da ga uplaše kako bi šte pre reagovao i vratio dug”, rekao je izvor za Star magazin.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top