Prati nas

Dirljiv oproštaj Disneya od Robina Williamsa!

Vesti

Dirljiv oproštaj Disneya od Robina Williamsa!

Ovako je Disney odao počast preminulom glumcu (foto: Disney)

Ovako je Disney odao počast preminulom glumcu (foto: Disney)

 

Svet se idalje oprašta od Robina Williamsa. U čast mnogim njegovim doprinosima za Walt Disney, od kojih je najpoznatiji onaj kada je dao glas Duhu iz Aladdina, kompanija je odala počast dirljivim umetničkim delom.

Uz crtež je navedena i izjava Roberta Igera, predsednika i izvršnog direktora kompanije Walt Disney.

“Duboko smo ožalošćeni gubitkom Robina Williamsa, predivnog, darovitog čoveka koji je dotakao naša srca i zasmejavao nas. Neverovatan glumac i komični genije, Robin će zauvek biti zapamćen po nekim od najomiljenijih likova od vanzemaljca Morka u ABC-jevoj seriji Mork & Mindy do Duha u Disneyjevom Aladdinu. Bio je istinska Disney legenda, voljen član naše porodice i nedostajaće nam. Pridružujemo se Robinovim prijateljima i obožavateljima svuda širom sveta u žalosti i njegovoj porodici upućujemo naše misli i saučešće u ovom teškom trenutku.”

Redakcija Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. KC

  13/08/2014 at 5:39 pm

  Jeste tužno to što se desilo, ali sad pisati toliko vesti o njemu mislim da nije neizbežno. Oko svake poznate ličnosti mediji to rade i to je takav smor. Jedna, dve vesti su sasvim dovoljne.

 2. Mislim

  13/08/2014 at 7:26 pm

  A pre smrti,nije ga bilo nigde!Klasika

 3. Nope

  14/08/2014 at 12:14 am

  KC,nimalo se ne slažem sa vama,Robin Williams je bio legendaran čovek koji je umeo zasmejati ceo svet!Meni je sasvim u redu što svaki internet-portal objavljuje članke.RIP R. Williams !

 4. Born To Die

  15/08/2014 at 10:43 pm

  @Nope: Slazem se sa tobom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top