Izbrisane scene iz legendarnog filma će vas podsetiti koliko nam Robin Williams nedostaje

Komedija snimljena davne 1993. godne je ipak mogla da bude gorka priča o uticaju razvoda na decu (foto: Twentieth Century Fox)

Pre nekoliko dana su se na internetu pojavile dosada neobjavljene i izbrisane scene iz komedije Gospođa Dautfajer koje pokazuju da je film lako mogao da postane tužna, porodična drama.

Gledaoci širom sveta su se još jednom, nakratko, podsetili neverovatnog talenta legendarnog Robina Williamsa koji je tragično preminuo u 63. godini. U jednoj od scena Daniel Hillard, lik koji tumači Williams, kasni na školsko takmičenje svoje ćerke Lydije. Kako mu bivša supruga nije sačuvala mesto, on se oseti odbačenim od porodice i upada u raspavu sa njom. Njihova ćerka na sceni, zbog svađe, greši u spelovanju i tužno posmatra svoje roditelje.

Deca su veoma tužna zbog svađe roditelja (foto: Twentieth Century Fox)

I u drugoj izbačenoj sceni, možda još emotivnijoj, koja se dešava u kući, izbija svađa između bivših supružnika, nakon što je otkriven tajni identitt njihove voljene dadilje. Daniel i Miranda viču i bore se za naklonost dece, dok ih ona posmatraju iz prikrajka, a na kraju najstarija Lydia poviče: „Mrzim vas oboje“.

Gledaoci su ispod videa ostvaljali komentare u kojima se većina slaže da scene možda nisu bile za jedan blokbaster, ali da i te kako oslikavju pravi život razvedenih porodica. Još jedan dokaz da će Robin Williams biti zauvek u našim srcima.

https://www.youtube.com/watch?v=-8Y-uV2wJyM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI