Connect with us

Dolce & Gabbana vs Miley Cyrus: prozivke zbog Melanije Trump

Extra

Dolce & Gabbana vs Miley Cyrus: prozivke zbog Melanije Trump

(foto: Instagram/braisonccyrus)

(foto: Instagram/braisonccyrus)

Nakon što je Braison Cyrus, mlađi brat Miley Cyrus za kog je malo ko znao da postoji, napravio manekenski debi na novoj Dolce and Gabbana reviji, njegova sestra je napravila pravu pometnju na Instagramu.

Naime, ona je podelila njegovu fotografiju i istakla kako je Braison jedan od najtalentovanijih muzičara na svetu, ali pošto je Cyrus morao je da proba i nešto ovakvo. Na kraju posta je dodala: “D&G, ne mogu se manje slagati sa vašim političkim stanovištima, ali zaista poštujem vašu težnju da istaknete u prvi plan mlade umetnike i date im platformu na kojoj mogu da zablistaju u punom sjaju i da ih ceo svet vidi.”

Iako su mnogi pomislili da je reč o vantelesnoj oplodnji i ‘sintetičkim bebama’, ispostavilo se da se radi o tome što su dizajneri koji stoje iza ove prestižne marke, stilizuju Melaniju Trump. 

Ubrzo nakon ovog posta, stigao je i odgovor slavnog dvojca: “Mi smo Italijani i baš nas briga za politiku, a posebno američku. Mi samo dizajniramo haljine, i ako misliš da to ima veze sa politikom, onda si zaista neupućena u to kako stvari funkcionišu. Nisu nam potrebni tvoji komentari, tako da nas ubuduće ignoriši.”

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Bgboy

  19/06/2017 at 9:11 am

  Auuuu kako je spržišeeee. Ova Miley je glupa do bola a stalno se gura prva da kometarise kakav bolid

 2. Anonimus

  19/06/2017 at 11:44 am

  Hahahah, koliko je glupa, ne verujem.. Otkud ona zna njihova politicka stanovista, na osnovu toga sto melanija nosi njihove haljine???

 3. Zha

  19/06/2017 at 7:27 pm

  Carski odgovor

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top