Dragan Nikolić proveo tri dana u bolnici

Objavljeno: 17.10. 15:45

Ne želi da komentariše probleme foto: cdm.me

Ne želi da komentariše probleme (foto: cdm.me)

Legendarni glumac Dragan Nikolić proveo je tri dana u bolnici jer ima problem sa debelim crevom, pa je rešio da se podvrgne detaljnim lekarskim ispitivanjima.

On je nekoliko dana boravio na trećem odeljenju Prve hirurške klinike, gde je uradio analize, a u ponedeljak će se znati hoće li i kada biti operisan.

“Dragan je bio na pregledu kod svog doktora, slavnog hirurga Zorana Krivokapića, člana Britanske kraljevske akademije hirurga, koji mu je uradio detaljne analize jer se ne oseća najbolje. Nakon konsultacije, medicinska sestra mu je izvadila krv, a mokraću je dao na ispitivanje. U bolnici se zadržao tri dana, a kad će ponovo posetiti kliniku, nije poznato, jer to zavisi od rezultata i dogovora s lekarom,” priča jedna medicinska sestra, prenosi Kurir.

Glumac je potvrdio da je bio u bolnici, ali nije želeo da detaljiše. “To što sam bio kod lekara je samo moja privatna stvar. Molim vas da me razumete,” rekao je Dragan.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Mimi

    Znaci sutra obavezno detaljna analiza njegove mokrace! XD

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...