Prati nas

Dustin Hoffman: Mozak mi je bio ispran

Film

Dustin Hoffman: Mozak mi je bio ispran

Emotivni glumac

Holivudski glumac Dustin Hoffman se  u najnovijem intervjuu, koji je dao, rasplakao pričajući o svojoj ulozi u filmu Tootsie iz 1982. godine. Legendarni glumac rekao je da sada shvata gde je godinama grešio kada su žene u pitanju.

Tootsie je film u kom veliki Hoffman igra ulogu talentovanog glumca sa kojim je jako teško raditi. Da bi uspeo da dobije više uloga i postane poznatiji, Dustin se u očaju prerušava u ženu i dobija jednu žensku ulogu. Ova uloga, kako on kaže, omogućila mu je da vidi i doživi ženu iz potpuno drugačije perspektive.

”Kako bi bilo biti suprotan pol bilo je pitanje pre nego što sam počeo da radim ovaj film. Kada su me najzad prerušili u ženu tražio sam da budem lepa žena. Nisam bio lepa žena, a od žene se zahteva da bude lepa. Otišao sam kući i počeo sam da plačem. Pričao sa svojom ženom i rekao sam joj da moram da snimim ovaj film zato što mislim da sam zanimljiv kao žena”– prisetio se Dustin.

Glumac kaže da su standardi ženske lepote, koje je društvo postavilo, surovi i da je to shvatio tek kada je video sebe u ogledalu kao ženu. ”Svestan sam da nikad ne bih prišao ženi koja izgleda kao ja. Ali ima previše zanimljivh žena, koje nisam upoznao, jer mi je mozak bio ispran. To nikada nije bila komedija za mene”– na kraju intervjua našalio se popularni 75-godišnji glumac, dok je pokušavao da zaustavi suze.

Pogledajte glumčev intrevju.

 D. J. / Tracara.com

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. ANJA

  10/07/2013 at 6:52 pm

  wow

 2. Purple_cake

  10/07/2013 at 11:44 pm

  Zaista neocekivano, ali apsolutno iskreno. Vidi se da mu je krivo sto je na neki nacin bio povrsan i da ga to jos uvek tisti.

 3. Maja

  11/07/2013 at 12:51 am

  I ja sam se to isto pitala… Muskarci lude za zenama kada se srede i kad su lepe,a ako devojka nije nafurana… nisu uopste zainteresovani. A nemaju pojma ste sve postoji u jednoj zeni… U tom trenicima mi se cine cak i glupi…

 4. Ja Komentarišem!!!!!!!!!!!!!

  11/07/2013 at 1:38 pm

  Svimaaa nammm jeeeee….Svima naammm jeeeeeeeeee……Svimaaaaaaaaaaaaaaaaa nammmmmmmmmmm jeeeee!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top