Prati nas

Extra

Najbolje foto-bombe poznatih!

Foto-bomba je termin koji se koristi za one fotke na kojima je neko slučajno ili namerno upao u kadar i u potpunosti poremetio koncepciju fotografije. Mi za vas izdvajamo najbolje foto-bombe poznatih!

Prince Harry ( foto: Vogue )

Prince Harry ( foto: Vogue )

Princ Harry se retko kada ponašao kao princ, te je zato često dovodio ugled kraljevske porodice u pitanje svojim brojnim skandalima u mladosti. Međutim, sa godinama se i on smirio, ali, ipak, mali buntovnik se ponekad probudi u njemu i uradi nešto neprimereno svom statusu. Ovog puta je učinio zanimljivijom fotografiju na kojoj se nalaze dva člana Komonvelta, mada sumnjamo da se ostali članovi kraljevske porodice slažu sa tim da je Harry na ovoj fotki zanimljiv (:

Queen Elizabeth II ( foto: Vogue )

Queen Elizabeth II ( foto: Vogue )

Hmmm… Zapravo ne. Povlačimo reč. I kraljica Elizabeth II voli da upada u tuđe selfije. Izgleda da je ovo selfi godine (:

Beyonce ( foto: Vogue )

Beyonce ( foto: Vogue )

Ili kada vam u fotku upadne druga kraljica, Queen B iliti njeno Visočanstvo Beyonce.

George Clooney ( foto: Vogue )

George Clooney ( foto: Vogue )

Kravate na mestu? Tu. Osmesi? Tu. Geoge Clooney? Tu? (:

Emma Thompson ( foto: Vogue )

Emma Thompson ( foto: Vogue )

Emma Thompson bi zaista imala jednu predivnu fotografiju da se tu nije našla Lupita Nyong’o. Iako na prvi pogled izgleda kao fotošop ovaj momenat se stvarno desio na crvenom tepihu SAG nagrada.

Jared Leto ( foto: Vogue )

Jared Leto ( foto: Vogue )

A pošto nije mogla da se osveti svojoj koleginici,Lupita Nyong’o je upropastila fotku Jared Letou. Ko kaže da i poznati nisu ponekad deca? (:

Angelina Jolie

Angelina Jolie ( foto: Vogue )

Ovo je definitivno tzv. foto-bomba o kojoj se najviše pričalo. Presmešne face Dustin Hoffmana Jack Blacka su zasenile blistavi osmeh Angeline Jolie.

Za kraj smo ostavili kraljicu foto-bombi Jennifer Lawrence koja je ovaj neobični hobi upada na tuđe fotke započela sa Sarah Jessica Parker na Met gali…

Sarah Jessica Parker ( foto: Vogue )

Sarah Jessica Parker ( foto: Vogue )

…a pošto joj se to toliko dopalo nastavila je nešto što je već počelo da prerasta u tradiciju, ovoga puta na premijeri filma Igre gladi.

Jennifer Lawrence ( foto: Vogue )

Jennifer Lawrence ( foto: Vogue )

A onda je sve to zapečatila jednom kraljevskom foto-bombom na crvenom tepihu Zlatnog globusa i to tokom intervjua Taylor Swift. 

Taylor Swift ( foto: Vogue )

Taylor Swift ( foto: Vogue )

Nadamo se da Jennifer neće prestati sa ovim hobijem jer nam je neizmerno zanimljiv i smešan (:

4 komentara

4 Comments

 1. Lela

  05. 01. 2015. at 17:28

  Hahahhahah stvarno su ludi!! a Lupita Nyong’o iza Eme thompson stvarno izgleda kao fotosop!! i na trecoj slici pogledajte coveku naocare izgleda da nije jedini koj je hteo da napravi selfi sa Beyonce xD

 2. Grdana

  05. 01. 2015. at 17:39

  Profesionalni aparat za 5 sekundi hvata oko 10 izraza lica. A posto ih je toliko upereno u njih, dovoljno je da u milisekundi napravis grimasu i uhvatice te jedan od 30/40/50 …. fotografa i naravno da ce neka biti presmesna. Pretpostlednja slika cist primer toga, niko nije gledao u aparat s namerom da se slikaju, slikali su ih dok si razgovarali i Jennifer je napravila takvu facu, verovatno je videla nekog. Doduse, vecina fotki su namerno napravljene i urnebesne su. Kazem inace :)))

 3. Iva

  06. 01. 2015. at 17:58

  Ovo Beyonce….vazi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top